Miért nem esek teherbe másfél éve??
Mit takar a kivizsgalas? Sajnos rengetek dolog nehezitheti.
Mi 3 eve varjuk a csodat. Volt 4 lombik is. Most petesejtdonor lesz.
Vizsgalatok:
Hormonpanel, atjarhatosagi, immunológia, genetika, pajzsmirigy
Parodnal komplex andrologia.
En felkeresnek egy meddosegi klinikat a helyedben.
Sok szetencset
"Már túl vagyunk minden kivizsgáláson"
Szerintem meg közel sem vagytok túl minden vizsgálaton. Ilyen rövid idő alatt biztosan nem.
Menjetek el másik orvoshoz.
Átérzem a helyzeted, mi 14 hónapja próbálkozunk, sikertelenül.
Most biztató dolgokat kellene írnom, de őszintén szólva én borzasztó nehezen viselem. Aggodalom, félelem és elkeseredettség, kb ezek jellemeznek. A nagyon szűk családomon kívül nem is nagyon akarok másokkal kommunikálni a mindennapokban, mindenki kényszeresen tanácsokat oszt, hogy hogyan kellene nem rágörcsölni..
Valószínű nem mindenki fog ezzel egyetérteni, de néha szerintem meg kell engedni magunknak, hogy sz@rul legyünk. Nehéz időszak ez, rá kell jönnünk, hogy nincs mindenre befolyásunk.
Arról nem írtál, hogy lombik úton elindultatok-e már esetleg?
Kitartás, sok erőt és türelmet, de legfőképp mielőbbi pozitív tesztet kívánok Neked.
Milyen kivizsgálásokon? Ez a kulcs!
Lehet, hogy a minden a konkrétan semmit jelenti, voltál endokrinológusnál, a párod andrológián, csináltak átjárhatóságit, meddőségi központban jártatok?
Nőgyógyász nagyon ritkán meddőségi szakember, sokan azt hiszik, hogy az éves rákszűrés esetleg egy UH, hormon labor azt jelenti minden rendben, és nem is mondják el, hogy gyereket szeretnének, és ezért nem történnek célzott vizsgálatok.
Meddőségi központban voltunk , először nőgyógyászhoz mentem, ő átirányított endokrinológushoz, volt átjárhatósági, p.é. Uh, méhtükrözés, páromnak is többfajta sperma vizsgálat.
29 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!