Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nem esek teherbe másfél...

Miért nem esek teherbe másfél éve??

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok már, el vagyok kenődve. Már túl vagyunk minden kivizsgáláson, elvileg minden rendben, nem találtak semmit. Mégsem esek teherbe! Már reménykedni sem merek. Teljesen természetesnek veszem hogy megjön. Próbálok nem rá gondolni, egy 5-6 hónapja már lazábban kezelem, nem sírok stb, de félek, hogy sosem lesz gyerekem és örökké ez lesz….valaki esetleg hasonló cipőben?:(

2022. okt. 5. 18:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

Mit takar a kivizsgalas? Sajnos rengetek dolog nehezitheti.

Mi 3 eve varjuk a csodat. Volt 4 lombik is. Most petesejtdonor lesz.

Vizsgalatok:

Hormonpanel, atjarhatosagi, immunológia, genetika, pajzsmirigy

Parodnal komplex andrologia.

En felkeresnek egy meddosegi klinikat a helyedben.

Sok szetencset

2022. okt. 5. 18:32
 2/32 anonim ***** válasza:
85%

"Már túl vagyunk minden kivizsgáláson"

Szerintem meg közel sem vagytok túl minden vizsgálaton. Ilyen rövid idő alatt biztosan nem.

Menjetek el másik orvoshoz.

2022. okt. 5. 18:33
 3/32 sushi100 ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzeted, mi 14 hónapja próbálkozunk, sikertelenül.

Most biztató dolgokat kellene írnom, de őszintén szólva én borzasztó nehezen viselem. Aggodalom, félelem és elkeseredettség, kb ezek jellemeznek. A nagyon szűk családomon kívül nem is nagyon akarok másokkal kommunikálni a mindennapokban, mindenki kényszeresen tanácsokat oszt, hogy hogyan kellene nem rágörcsölni..

Valószínű nem mindenki fog ezzel egyetérteni, de néha szerintem meg kell engedni magunknak, hogy sz@rul legyünk. Nehéz időszak ez, rá kell jönnünk, hogy nincs mindenre befolyásunk.

Arról nem írtál, hogy lombik úton elindultatok-e már esetleg?

Kitartás, sok erőt és türelmet, de legfőképp mielőbbi pozitív tesztet kívánok Neked.

2022. okt. 5. 18:40
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kivizsgálásokon? Ez a kulcs!

Lehet, hogy a minden a konkrétan semmit jelenti, voltál endokrinológusnál, a párod andrológián, csináltak átjárhatóságit, meddőségi központban jártatok?

Nőgyógyász nagyon ritkán meddőségi szakember, sokan azt hiszik, hogy az éves rákszűrés esetleg egy UH, hormon labor azt jelenti minden rendben, és nem is mondják el, hogy gyereket szeretnének, és ezért nem történnek célzott vizsgálatok.

2022. okt. 5. 18:57
 5/32 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kérdező?
2022. okt. 5. 19:31
 6/32 A kérdező kommentje:

Meddőségi központban voltunk , először nőgyógyászhoz mentem, ő átirányított endokrinológushoz, volt átjárhatósági, p.é. Uh, méhtükrözés, páromnak is többfajta sperma vizsgálat.

29 éves vagyok

2022. okt. 5. 19:44
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hosszú a ciklusod, rendszeres? Peteérés van?
2022. okt. 6. 07:17
 8/32 A kérdező kommentje:
Persze rendszeres, 28. napra szokott megjönni, annyi eltérés van, hogy néha késik 1 napot, vagy 1 nappal hamarabb jön meg, de nőgyógyászom szerint ez belefér. Ovum is 14. napon szokott lenni, mindig használunk ovu. tesztet, egyszerűen mégsem fogan meg :( esélyes, hogy természetes úton nem lesz bébim, de csodák léteznek, meg elvileg semmi bajom... Kitartást mindenkinek!!!!
2022. okt. 6. 08:21
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Inzulin és cukor vizsgálatod is volt? Pajzsmirigyed rendben? Mellékvese vagy agyalapi eltérések is okozhatnak meddőségi problémát. Célzott hormon vérvételek a ciklus meghatározott napjain?
2022. okt. 6. 08:24
 10/32 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy esetleg túl sovány, nem eszel keveset? Ilyenkor a szervezet érzi, hogy a gyerek már nem fér bele és "letiltja".
2022. okt. 6. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!