Miért nem esek teherbe másfél éve??
Kedves 19-os, a te életed, de nem gondolod, hogy ez "kicsit" korai még?!? 16? Jesszus. Remélem nem igaz ez, vagy csak elírtad a 26-ot. Persze fiatalon még könnyebben összejön.
Köszönöm szépen, kedves 20-as válaszoló.
Úgy értettem, hogy a 16-os válaszoló vagyok ;)
Amúgy, nem jóval idősebb vagyok, mint 26 :D
A glifozátra is mondják ezt, azt hiszem a NOE kezdeményezte is a betiltását. Ez egy gyomirtó, amit génmódosított növényekre fejlesztett ki a
Monsanto, azzal, hogy a GM növénynek nem árt, csak az összes többinek. Magyarországon ugyan nincs génmódosított termesztés, viszont a gyomirtót mégis lehet kapni és “érésgyorsítónak” használják, ami azt jelenti, hogy ha aratni akarnának, akkor belocsolják vele a teljes búza vagy napraforgó vagy akármi ültetvényt, így az gyorsan egyben “megérik” és mehet a munka. Emiatt kb.arra sincs esély, hogy lemossa az eső, az meg közismert, hogy amúgy meg sok év alatt sem bomlik le, szóval bármi, ami nem bio, búzaliszt, napraforgóolaj, kukoricaezmegaz tartalmazhatja. Mi le is cseréltünk minden ilyen necces élelmiszert organikusra, amikor ezt megtudtam.
Sajnalattal olvasom, amiket irsz.
Esetleg ugy nem lehetne, hogy ovu elott 1 nappal ovu napon ovu utani napon szeretkeznetek a ferjeddel?
Nekunk pont ovu napjan fogant meg elso probalkozasra. De mi ugy voltunk vele, ha nem jon ossze , akkor kovi honapban 3-4 napig szeretkezunk :D
Parom 40 eves en 26 eves vagyok és most vagyok 20 hetes kismama.
En kiprobalnam ezt a minden nap szeretkezest. :)
Hatha osszejonne Nektek, orulnek neki nagyon!
Drukkolok nagyon!!
Mi nem minden nap vagyunk "együtt", használok ovu. tesztet mindig és aszerint, szóval ezért is vagyok nagyon elkeseredve, mert azt gondolnám, semmi akadálya.
Azta, ez durva, utolsó. Utána nézek a papírjaimon, de tudtommal minden negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!