Több mint másfél éve nem esek teherbe, voltam dokinál, de nem sok értelme volt, szerintetek mit csináljak?
Teljes kivizsgálásra lenne szükségetek. Utána el lehet dönteni, hogyan kell orvosolni a problémát. Lehet, hogy hormon problémáid vannak, lehet, hogy valamilyen fertőzés miatt nem jön össze, lehet, hogy el van záródva a petevezetéked, lehet, hogy nincs elég vagy elégséges hímivarsejt, esetleg D vitaminhiány. Annyi probléma lehet, hogy ezt nem lehet folsavval orvosolni, ami ráadásul majd a babának lesz fontos.
Mi túl vagyunk egy ilyen kivizsgáláson. 1 éve kezdtünk orvoshoz járni, akkor 1 éve próbálkoztunk. A régi dokim is az inszemináció és lombik felé nyomott, de rendesen nem kezeltek. Endokrinológiai problémáim voltak/vannak. Életmódot váltottam és javultak szépen az értékeim. Orvost is váltottam, de ez a doki sokkal alaposabb. Gyógyszer és injekció kúrát csinálunk majd, remélem sikerrel. Ha az sem sikerül, majd megyünk az inszemináció vagy lombik irányába.
Azért az inofolic és a lombik között még ezernyi szint van. Én sem várnék felkeresnék egy normális nőgyógyász-endokrinológust és a párom is elküldeném antológiára egy spermatogramra. Ugyanis nem csak nálad lehet probléma. Az alap vizsgálatok megvannak egy ciklus alatt és már abból is sok minden kiderülhet.
Nekem IRem van, egy vérvételből látszódott. Nekem is életmód+gyógyszer+sport lett előírva plusz inofolic. Nekem le kellett váltani mert iszonyat elszaladt tőle a folsavam, a határérték 5x lett.
Három hónap után már majdnem tökéletesek voltak a leleteim és onnan a harmadik hónapban teljesen természetesen összejött a baba. A terhességem egy álom, cukrom sem lett. De ehhez kellett a normális kivizsgálás.
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!