Miért nem esek teherbe másfél éve??
Nálunk is minden rendben van/volt,mégis jártunk orvostól-orvosig hátha mégiscsak talál valaki valamit de semmi...
Maradt a lombik,7 évet vártunk hogy végre kimondhassam,kismama vagyok.
Sok szerencsét és kitartást!
#16, köszönöm, ez a legemberibb tanács amit bárhol olvastam a témában.
Kérdező, remélem nem bánod hogy betrollkodtam a kérdésed alá ezzel az elengedés dologgal, de azt hiszem ez nagyon ide tartozik.
Köszönöm a válaszokat!
Így van, minden vizsgálaton túl vagyok, amit írtatok, IR, cukor, hormon, átjárhatósági, stbstb. A dokim konkrétan azt mondta, hogy ennél többet ők sajnos nem tudnak tenni az ügy érdekében, persze ott van a lombik lehetősége, stb, de olyan jó lenne, ha természetes módon összejönne.
Amúgy túl sovány nem vagyok, mivel 172 cm vagyok és 67 kg szóval normál kategória. 1 éve szedek folsavat és elevitet, egészségesen étkezek, nem iszok, nem dohányzok, egyedül a mozgás, amiből lehetne több, csak a sok munka mellett örülök, ha pihenni van időm, megmondom őszintén.Néha tornázni szoktam itthon, ennyi. Párom is szed férfi termékenységet támogató vitaminokat, de nála is minden rendben van a vizsgálatok szerint. Lelki okok miatt tényleg lehet, hogy nem jön össze? Sok helyen hallottam ezt, de olyan nehéz elhinni, mármint, aki abszolút nem akarja a bébit, meg becsúszik egy kalandból, ő aztán nem vonzotta be, hogy elsőre sikerüljön!
Próbálok a lehetőségekhez mérten stresszmentes életet élni, de azt gondolom, hogy a zéró stressz kivitelezhetetlen, bárkiről legyen szó.
Vetélésem és abortuszom sosem volt. Nem könnyű, de remélem, egyszer eljön a mi időnk, csajok.
Én már túl vagyok az elengedés dolgon, de persze minden hónapban ott van a fejemben a kisördög, hogy hátha most más, hátha most nem csalódok és sikerül...
Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!