Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nem esek teherbe másfél...

Miért nem esek teherbe másfél éve??

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok már, el vagyok kenődve. Már túl vagyunk minden kivizsgáláson, elvileg minden rendben, nem találtak semmit. Mégsem esek teherbe! Már reménykedni sem merek. Teljesen természetesnek veszem hogy megjön. Próbálok nem rá gondolni, egy 5-6 hónapja már lazábban kezelem, nem sírok stb, de félek, hogy sosem lesz gyerekem és örökké ez lesz….valaki esetleg hasonló cipőben?:(

2022. okt. 5. 18:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is minden rendben van/volt,mégis jártunk orvostól-orvosig hátha mégiscsak talál valaki valamit de semmi...

Maradt a lombik,7 évet vártunk hogy végre kimondhassam,kismama vagyok.

Sok szerencsét és kitartást!

2022. okt. 6. 19:12
 12/32 anonim ***** válasza:
66%
Nézz rá a lelki okokra, tele vagyunk tudatalatti szorongásokkal, félelmekkel, hiedelmekkel, rossz családi mintákkal, társadalmi nyomással.
2022. okt. 8. 20:00
 13/32 anonim válasza:
79%
Majdnem 5 évet vártunk a tesóra, majd elengedtem ... szívből elengedtem...4 hónapra rá pozitívat teszteltem
2022. okt. 8. 21:46
 14/32 sushi100 ***** válasza:
100%
Kedves #13, igazán nem szeretnék semmi bántót kérdezni vagy mondani. De kérlek Titeket "elengedőket", meséljetek már erről. Mivel én is a kérdezőhöz hasonló helyzetben vagyok, őszintén érdekelne, hogyan kell "szívből elengedni" valamit, amire a szíve legmélyéről, mindennél jobban vágyik egy nő.
2022. okt. 8. 22:43
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem “elengedtem”, de hasonló: meg voltam győződve róla (“szívből”!), hogy ha a lelkemben minden összeáll, akkor összejön. Nekünk erre pár százalék esélyt adtak a meddőségis orvosok, finoman szólva nem voltak fényes eredményeink. Nagyon dolgoztam az érzelmi háttéren, hogy napvilágra kerüljön (elveszítve hatalmát) minden félelmem, családi mintám. Végül az anyám halálával lekerült rólam az a teher is, hogy ő sóvárgott unoka után, pár hónapra rá fogantam spontán, 6 év sikertelenséggel.
2022. okt. 8. 23:28
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy vetélésem, amin teljesen kikészültem, a féléves regeneráció alatt nyugtatókat szedtem (jó csak az elején), és pszichiáterhez, pszichológushoz jártam. Meg se fordult a fejemben az elengedés, akkora idegbeteg voltam. Lehet emiatt mégse volt bennem emiatt igazi szorongás. Szerintem ENGEDJÉTEK meg magatoknak a ragaszkodást a terhességhez, ez teljesen normális érzés, a görcsösség onnan jön, hogy emiatt az érzés miatt szorongtok, és nem a gyerekvágy miatt.
2022. okt. 9. 09:06
 17/32 sushi100 ***** válasza:
100%

#16, köszönöm, ez a legemberibb tanács amit bárhol olvastam a témában.

Kérdező, remélem nem bánod hogy betrollkodtam a kérdésed alá ezzel az elengedés dologgal, de azt hiszem ez nagyon ide tartozik.

2022. okt. 9. 11:58
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Így van, minden vizsgálaton túl vagyok, amit írtatok, IR, cukor, hormon, átjárhatósági, stbstb. A dokim konkrétan azt mondta, hogy ennél többet ők sajnos nem tudnak tenni az ügy érdekében, persze ott van a lombik lehetősége, stb, de olyan jó lenne, ha természetes módon összejönne.

Amúgy túl sovány nem vagyok, mivel 172 cm vagyok és 67 kg szóval normál kategória. 1 éve szedek folsavat és elevitet, egészségesen étkezek, nem iszok, nem dohányzok, egyedül a mozgás, amiből lehetne több, csak a sok munka mellett örülök, ha pihenni van időm, megmondom őszintén.Néha tornázni szoktam itthon, ennyi. Párom is szed férfi termékenységet támogató vitaminokat, de nála is minden rendben van a vizsgálatok szerint. Lelki okok miatt tényleg lehet, hogy nem jön össze? Sok helyen hallottam ezt, de olyan nehéz elhinni, mármint, aki abszolút nem akarja a bébit, meg becsúszik egy kalandból, ő aztán nem vonzotta be, hogy elsőre sikerüljön!

Próbálok a lehetőségekhez mérten stresszmentes életet élni, de azt gondolom, hogy a zéró stressz kivitelezhetetlen, bárkiről legyen szó.

Vetélésem és abortuszom sosem volt. Nem könnyű, de remélem, egyszer eljön a mi időnk, csajok.

Én már túl vagyok az elengedés dolgon, de persze minden hónapban ott van a fejemben a kisördög, hogy hátha most más, hátha most nem csalódok és sikerül...

Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!

2022. okt. 9. 18:31
 19/32 anonim ***** válasza:
43%
16 vagyok, mi a peteérés körüli napokban 7 napon át szexeltünk. Már hánytunk az egésztől. Szerencsére nem kellett folytatni, mert így összejött elsőre.
2022. okt. 9. 18:41
 20/32 sushi100 ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, Neked is kitartást, és mielőbbi sikert kívánok!
2022. okt. 9. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!