Biciklizes utan verzes ? Elveszithettem a babam?
Párommal babát szeretnénk bele is vágtunk a „projektbe“ 2 hónapja… viszont ma vagyok a nemvárt előtt 3 nappal..
A jóidőt kihasználva elmentünk biciklizni, hazafele pici emelkedő volt ( megerőltettem magam) haza érve kis vérzés\barnázás fogadott, meg a tipikus meg fog jönni érzés.
Elveszíthettem ? Vagy ez normalis, ha intenzív edzés után ez történik ? Hasonló soha nem volt. Mit tehetnek ???
Nagyon reménykedem, hogy semmi gond nincs, ha megtörtént, amire vágytunk. 🥺29éves vagyok, egészséges.
Milyen babat ??
Volt elmaradt menstruaciod es utana pozitiv teszted ?
HA elmarad a menstruacio es UTANA csinalsz pozitiv tesztet akkor vagy terhes.
Most szimplan csak meg fog jonni ugy tunik.
Nem elso alkalom, amikor le terkerunk a parommal 70-60-50km-t es soha hasonloval nem talalkoztam, nem epp az “elvetelesre “ gondoltam ( viszont igen, elmehet, ha mar megtortent a beagyazodas) lehet errol is szo.
En viszont inkabb olyanra gondoltam, hogy belso seb, megsebesedhetett valami es az miatt es a tapasztalatokra, h esetleg volt igy valaki meg ..
Nem egy nyivogasnak szant kerdes volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!