Biciklizes utan verzes ? Elveszithettem a babam?
Figyelt kérdés
Párommal babát szeretnénk bele is vágtunk a „projektbe“ 2 hónapja… viszont ma vagyok a nemvárt előtt 3 nappal..
A jóidőt kihasználva elmentünk biciklizni, hazafele pici emelkedő volt ( megerőltettem magam) haza érve kis vérzés\barnázás fogadott, meg a tipikus meg fog jönni érzés.
Elveszíthettem ? Vagy ez normalis, ha intenzív edzés után ez történik ? Hasonló soha nem volt. Mit tehetnek ???
Nagyon reménykedem, hogy semmi gond nincs, ha megtörtént, amire vágytunk. 🥺29éves vagyok, egészséges.
2022. júl. 31. 16:21
1/20 anonim válasza:
De mit veszíthetsz el, ha terhes sem vagy? Illetve hát nem tudhatod, az leszel-e, mert nemvárt előtt vagy.
2/20 anonim válasza:
Volt + teszted?
Ha nem, akkor csak előbb volt ovud és előbb is jön meg, semminköze semmihez, csak hogy nem is voltál terhes
3/20 anonim válasza:
Úristen. Szimplán csak 99,9 %, hogy nem vagy terhes.
4/20 anonim válasza:
Nem vagy terhes, akkor nem veszítettél el semmit.
A sportolástól kicsit előbb megjött a menstruációd ennyi, nem kell beleképzelni yemmit.
5/20 anonim válasza:
Azt tudom javasolni, hogy csinálj reggel tesztet, ha addig nem jönne meg rendesen. Vannak akik terhesség elején barnáznak. De nálad még az sem biztos, hogy van baba.
6/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok terhes.. vagy meg csak bizonytalan.. ha az is lennek par nap mulva derul ki. Egy nagyon pici barnazas volt, mar a tisztasagira se megy , csak h megtorlom latom, hogy van barnazas :) gorcsol is a hasam.. tobbszor sportoltam mensi elott soha de soha nem okozott korai menstruaciot :)
2022. júl. 31. 16:34
7/20 anonim válasza:
Még terhes sem vagy, milyen elveszített babáról beszélsz, te úristen?
8/20 anonim válasza:
Szaladj az ügyeletre és ott add elő ezt nekik.👏👏 a reakciót legyszi írd meg.
9/20 anonim válasza:
Valószínűleg csak meg fog jönni, nem kell túlmisztifikálni. Ha már késik, tesztelj, ha pozitív, akkor vagy terhes.
10/20 anonim válasza:
Ebben semmi bizonytalan nincs. Megjött, ennyi. Lehet eddig nem figyelted, de teljesen normális pár nap csúszás a menstruácioban. Ez a drámai hangvétel viszont elég gáz szerintem. Hacsak nem siratsz el minden nem megtermékenyült petesejtet minden hónapban. Egyébként még sok olyan hónap lehet, amikor nem lesz baba a szexből, nem jön mindig össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!