4 év sikertelenség után adjam fel ?
A férjed homokba dugja a fejét, a viselkedésével meg igazából azt akarja tudatosan vagy tudatalatt elérni, hogy tényleg elhagyják, csak hogy beteljesítse a saját félelmét. Ez önsorsrontás.
Nem tudom, mi a helyzet most vele, hisz nem hajlajdó orvoshoz menni, de herebiopsziával lehet, hogy tudnának spermiumot nyerni tőle, és akkor lombikkal esetleg lehetne gyereketek.
Talán azért is aggasztja az egész, mert már van egy autista gyereke, és tart tőle, hogy ha össze is jönne egy közös, ő sem lenne egészséges?
Azt kell meggondolnod, mi a fontosabb. Vele lenni vagy anya lenni.
Ha ő nem változtat ezen a passzív hozzáálláson, tőle valószínűleg nem lesz gyereked.
#5 "Fogadjatok örökbe. Annyi árva gyerek van, aki családra vágyik. Ti meg gyerekre. Akkor kössétek össze a szálakat és mindenki happy lesz."
Persze, ez így megy... Igen, sok az örökbefogadható gyerek, csak nem olyan, amilyet a párok elképzelnek maguknak. Az újszülöttre vagy pár éves kicsire 5-7 év várakozási idő van. A többi gyerek idősebb, a legtöbb roma származású és/vagy sérült, testvérként adhatók örökbe. Ugye ők azok, akik kvázi senkinek sem kellenek.
Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki lesz alkalmas örökbefogadó szülőnek, mert alkalmassági vizsgálat van.
Mi is hasonló helyzetben voltunk!
Férjem gyerek korába agydaganata volt azoospermia a diagnózis.6 évig csinálunk a meddőségi kivizsgálás vagyis maga a meddőségi procedúrát.A férjem is nehéz szánta rá magát meg munka miatt is nyögvenyelősen mentek a dolgok.Herebiopszia is volt de nem hozott eredményt.Nem találtak semmit.Igy donoros inszem volt de közben nálam is találtak betegségeket.Ezért is húzódott évekig.Aztán mentünk volna lombikra mert sajnos az inszemek sikertelen voltak de bejött a fertőző donor miatt a botrány így minden le lett állítva.Durván 1 évet vártunk hiába.Az akkori doktornő minden kifogásolt a koromat a betegségeumet . Sírva jöttem ki az intézetből mert akkor telt be teljesen a pohár.A sok kudarc, csalódás, stressz.Nem , nem arról van szó, hogy nem akartunk gyereket inkább besokaltam elegem lett az egészből.Éreztem nem lesz ez így jó.Depressziós voltam már.Nagyon megviselt lelkileg.
5 évvel ezelőtt elindítottuk az örökbefogadást.Ma kaptuk meg a végleges határozatott.Lassan lezárul az örökbefogadás.
Na de ehhez elfogadás gyász kell.A gyász a vérszerinti gyerek meg nem születése vagyis nem lesz vérszerinti gyerekem.Ez egy hosszú folyamat.Nem egy két nap.
Próbáljátok beszélni kommunikálni ez máshogy nem megy.Tudom min mész keresztül.
Egy 2 hónapos kicsi lány örökbefogadó anyukája.
Kérdező #
Köszönjük!
Azért írtam le a mi kis "történetünket", hogy meríts belőle erőt!Nekünk ez volt megírva de nem bánom.Szerelem volt első látásra!Megérte várni rá.
13#
“Hát azt mondanám azért nem hagylak el, ha terméketlen vagy, de azért igen, hogy eséjt sem adsz.”
Ezzel egyetértek.
(Még akkor is, ha “esély”.🙂)
2.mondatomban már jól írtam. Bocsi, de sajna néha elbaaszom, ilyenek ezek a diszes dolgok, nem mindenkinek megy, csak ha visszaolvasom látom, de arra nem mindig van időm, mert közben a gyerek is itt szaladgál🙈🙈
Mindig mikor elküldöm szúrom ki a gyöngy szemeimet.
Nálunk 4 év után fogant természetes úton. Férjemnek 1% értékelhető spermája volt, vitaminok szedésével egy év alatt lett 3%... nálam is voltak gondok pl. mióma, elzáródott petevezetők.
Egy szép nyári napon, elmentünk strandra, ami gyógyfürdő is volt egyben. (Nem tudtam róla addig semmit.) 2 héttel később láttam életemben először 2 csíkot. Szerintem köze volt hozzá a gyógyfürdőnek.
Esetleg vidd el te is férjedet, nem is muszáj előre mondani neki hogy milyen szándékkal. Hátha nektek is bejön. 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!