Akinek néztek AMH szintet,mennyi volt?
Figyelt kérdés
33 vagyok, 2 éve nem jön a baba,mert nincs peteérésem. Most néztek AMH szintet, korai petefészek kimerülés miatt.
Csak érdekelne mennyire rossz az én eredményem. Akinek nézték,mennyi lett?!
2021. nov. 27. 13:09
2/7 anonim válasza:
0,3 volt, 34 évesen. Jelenleg 34 hetes terhes vagyok. Természetesen fogant, az eredmény után pár hónappal. Előtte 2 missed ab is volt, mindkettő elsőre sikerült. Inkább a kezeletlen IR volt a gond.
Nem tudom, mennyi a te értéked, de saját példámból kiindulva- nincs minden veszve.
3/7 A kérdező kommentje:
1,4 lett az enyém.
2021. nov. 27. 18:20
4/7 anonim válasza:
Ha eddig nem tetted, esetleg nézess hormonpanelt, leiden mutációt, cukor és inzulin terhelést, hátha ezeknél keresendő a gond. A párod is csináltathat sperma vizsgálatot. Én is ledöbbentem a 0,3-as eredményen, főleg egy kisfiú és két vetélés után erre nem számítottam. Amit ajánlott az endokrinológus: Q10, Inofolic, E vitamin, D vitamin és szelén. Ami még nálunk felmerült, az a gyógyszeres ciklusindítás ultrahangos követés mellett, amire végül nem volt szükség. Lombikra mi már nem mentünk volna, de az is egy lehetőség.
7/7 anonim válasza:
Nekem volt 0,1, aztán 0,3. Aztán csak megfogant a baba spontán, de már 40 múltam akkor. Engem is korai petefészek kimerüléssel “biztattak”, ha nem mondaná a doki, az enyém szerint a sok Q10 igazoltan javítja a petefészek állapotát, lehet hogy az segített nekem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!