2 éve nem esek teherbe! Hogyan tovább? 26/N
Párommal magán orvoshoz szeretnénk fordulni.
Sajnos az eddigi Nőgyógyászom nem éppen segitőkész. 3. Napi és 21. Napi vérvételen kívül nem küldött semmilyen vizsgálatra tovább, mondván a virusra fogva. Ez volt 2 hónappal ezelőtt. De mivel nem birtam bele törődni, ezért újra elszeretném kezdeni a kivizsgálat.
Nyíregyházán vagy Miskolcon tudna valaki ajánlani egy megbízható alapos Nőgyógyászt?
Illetve egy spermavizsgálat menete hogyan zajlik? Kell vinni magával a páromnak mintát? Hova kellene fordulnunk?
Sajnos nem éppen tájékoztatott a mostani Nőgyógyászom a további vizsgálatokról, hogy hova fordulhatnánk.
A tanácsaitokra lenne szükségünk. Nem szeretnénk ezt annyiban hagyni.
Minden választ előre is köszönök!
Irányul is rövid u 👍
Ajánlani sajnos nem tudok, mert a nyugati országrészben élek.
Szerintem legegyszerűbb a pároddal kezdeni. Fel kell hívni egy andrológus szakorvos rendelőjét, ott el fogják mondani, hogyan kell készülni. Általában 5-6 napig szüneteltetni a házaséletet, mintát vagy otthonról vinni (30-40 percnél nem régebbi) vagy lehet ott is adni. Általában az eredmény azonnal kész ami a spermaképet illeti.
Ha az ő eredménye rendben van akkor vizsgáltasd ki magad. Neked amúgy van/volt valami panaszod?
Nem vagyok helyi, de legegyszerűbb itt indulnod:
Meddőségi szakrendelés
Cím: Nyíregyháza, Szent I. u. 68 - Nőgyógy. Ép. II.emelet 03.
Előjegyzés: 42/595-284; 42/599-700/1093. mellék
Beutaló: A szakrendelés beutaló nélkül is igénybe vehető.
Inseminatio, lombikbaby programra készülők előkészítése, a meddőség okának feltárása, gyógykezelése.
Rendelési idő:
hétfő-péntek: 13:00-15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!