Másfél éve nem jön a baba hogyan tovább?
pajzsmirigy hormont néztek?
párod menjen el spermavizsgálatra - az a legegyszerűbb, leggyorsabb, fájdalommentes lépés. ha ott nincs baj, akkor jössz te.
Amúgy valszeg a stressz is befigyel, hogy előre vállalkoztatok a gyerekekre
Vércsoportot néztek? Mert sajnos nagyon felületes némelyik orvos, kizárták-e, hogy nincs-e ellenanyag termelés?
A pajzsmirigy vizsgálat is nagyon fontos, jól írták előttem.
Sajnos, rajtatok van a stressz is, el kell kicsit engedni mindent, szerintem ne nézzetek naptárat, ne számolgassatok ovulációt, csak csináljátok, ahogy jól esik.
1 évig próbálkoztunk mi is, rendre néztük az ovulációs napokat, mindent előírásszerűen csináltunk, semmi nem történt. Aztán hagytuk a fenébe, félretettem a naptárt és letojtam magasról az egészet. 2 hónap múlva nem jött meg... most 1 éves a 3. lányom :)
Az se lett volna jobb ha albérletbe szülök 2 gyereket ahol bármikor mondhatják, hogy 1 hónap és viszlát..
Pajzsmirigy jó, vércsoporttal sincs gond.
Páromnak még nem volt spermavizsgálat, meg nekem se átjárhatósági mert így, hogy már egyszer teherbe estem azt mondta a doki ezeket is ki lehet zárni. Januárba mondta, hogy menjek vissza ha addig se sikerül.
Az a legrosszabb nekem mikor kérdezik, hogy jön e már a baba meg mikor lesz már baba? Ettől már rosszul vagyok, majd elbőgöm magam mindig, de elmondani se akarom, nem tartozik ez senkire
Véleményem írtam le, te vagy most eléggé szorult helyzetben, mert 8évből egy letelt és még egy gyerek sincs, vagyis van 7 év kettőre...
most még elkezditek a vizsgálatokat stb, csoda lesz, ha egy is belefér, főleg, ha nem találnak szervi bajt, de mivel egyszer terhes lettél, nem valószínú hogy van, na akkor lesz majd kellemetlen fizetni kamatokkal a csokot 30 napon belül...
Csak egy gondolat. Nekem missed ab után 8 hónappal jött össze a baba. 2 ciklust hagytunk ki szóval még 6 hónap próbálkozás volt. Egyébként mikor terhes lettem ovu tesztet használtam és ébredési hőt is mértem. És kétnaponta volt együttlét.
39 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!