Fogamzasgatlot szedek masfel eve. A menzeszem 3 nap mulva esedekes.1 szemet kihagytam a bogyobol. Voltunk egyutt a parommal kozepidoben. Menzesz elott 3 nappal felment a hom 37,4-re, aztan este akkorat szurt az alhasamba, hogy megijedtem. Lehet baba?
Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 21:50
1/9 anonim válasza:
Tehát akkor ma volt hőemelkedésed, és ma szúrt a hasad?
Ezek inkább annak a jelei, hogy meg fog jönni, de egyébként igen, fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni, még akkor is, ha minden szemet időben beveszel. De amíg nem késik, addig felesleges bármin is aggódni.
2/9 Vilcsianyuja válasza:
Mikor hagytad ki a bogyót? Ha középidő után pár nappal, és középidőben voltatok együtt utoljára, akkor nem hinném, hogy félned kellene. Lehet, hogy most volt tüszőrepedésed a kihagyott bogyó utóhatásaként, de abból nem lesz baba, ha a következő levél megkezdéséig kiegészítő védekezést alkalmaztok (leginkább óvszer). És így tegyél akkor is, ha a jövőben kimarad egy szem bogyó.
3/9 A kérdező kommentje:
a 21-ből a 13.ik szemet hagytam ki és utána voltunk együtt.. közti vérzésem is van már 13 napja. középidőtől számolva.
a 15. napon 37, rá egy napra 37,1.
Köszönöm a válaszokat. majd kiderül. Pl. most is szúrkál a hasam alja.. nagyon. de van menzesz előérzetem is. Nem tudom. Ilyen soha nem volt még velem.
2016. aug. 9. 12:43
4/9 Vilcsianyuja válasza:
Akkor a lehető legrosszabbkor voltatok együtt... Szerintem vegyél tesztet, és ha nem jön meg a megvonásos, vagy eltelt a két hét az aktus óta, akkor tesztelj.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, várok egy kicsit, és vasárnap, ha addig sem jön meg, tesztelek.
még mindig 37 a hőm.
2016. aug. 10. 14:03
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj.... én volt ,hogy 2-3 napokat felejtettem el :$ de semmi nem lett belőle. 8-9évig szedtem. Mar van annyi a szervezetedben ,hogy ha egy két napot kihagysz nem fog történni semmi! Én már násfél éve nem szedem... babát szeretnénk ,de még mindig semmi .
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem is volt, hogy 4 napot is kihagytam 2x is :D de akkor nem volt semmiféle barnázás. de ez a közti vérzés, (nem a megvonásos) középidőtől még ma is tart.. ezért félek, hogy nem védett volna már a gyógyszer ebben a ciklusban?
2016. aug. 11. 10:33
8/9 anonim válasza:
Lehet kivsit megkeveredett a szervezeted. De a terhesseg szerintem kizárt!
9/9 A kérdező kommentje:
Remélem, köszönom a válaszokat :)
2016. aug. 12. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!