Lehet baba? Mensi után 9 nappal barna vérzés erre utalhat? Vagy valami más?

Figyelt kérdés
Sziasztok, röviden a lényeg: (1-2 éve próbálkozunk már, március-áprilisban clostyt szedtem.) Aug. 8-án volt az utolsó menszeszem, aug 7-én és 15 között többször voltunk együtt párommal. Aug 16-tól 2-3 napig először rózsaszínes, majd erős barna vérezgetésem volt, enyhe alhasi görcsökkel (egyáltalán nem volt olyan erős, mint egy havi vérzésnél). Még soha nem volt ilyen vérzésem.. ui.: egy nőgyógy oldalán azt olvastam, h az együttlét után egy héttel a barna vérzés utalhat beágyazódásra

2014. aug. 31. 02:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Utalhat beàgyazódàs ra igen. Csinálj egy tesztet majd kiderül . De ha 16 2-3 napig volt ilyen veregetés es nem hinnem higy beàgyazódàs.mert az csak pecsetelés...

De a tesztet ne hagyd ki :) drukkolok! :)

2014. aug. 31. 11:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Gyanús, hogy akkor még csak ovut jelzett.
2014. aug. 31. 12:20
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hany naposak a ciklusaid? Mensi utan 8 nappal jelentkezett a barnazas, ami 3 napi tartott, jol ertem? Beagyazodas azert nem lehet, mert lehet, meg ovud sem volt. Ha mondjuk atlagos ciklust nezunk, akkor 28 nap hosszu, kb 14 nap ovu, ami jarhat pecsetelessel, ovus verzessel. Neked ez a 8-ik napon volt. Beagyazodasos verzes valoban lehet aktus utan 7 nappal, de csak akkor, ha mar az ovud is megvolt, es ahhoz kepest 5-10 nap kozott tortenik a pecseteles. De ha jol ertem, neked mensi utan 8 nappal volt. Ha rovidebbek a ciklusaid, 21-23 naposak, akkor azt mondanam, ovu. Egyeb esetben azt mondanam: hormonalis problema, esetleg mellekevese kimerules.
2014. aug. 31. 12:30
 4/20 A kérdező kommentje:

Először is köszi mindenkinek aki írt...

Kérdésetekre, a ciklusaim 28 naposak általában, de volt már 31 napos is, így nem tudok pontos napot mondani, mert egyik hónapban ennyi, másik hónapban annyi....

A barnázás meg nem egybefüggően folyamatos volt, hanem a tisztasági betétemen volt első nap egy pici folt, másnap estére meg egy nagyobb barna, a 3. napon meg szinte semmi..

Ovus vérzésem még soha nem volt, pedig már túl vagyok a 30-on.

?

2014. aug. 31. 13:51
 5/20 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége, hogy eddig még nem volt. :) Én nem látok most más elképzelhető magyarázatot. És az a jobbik eset, ugyebár.
2014. aug. 31. 13:52
 6/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen az oldalon: Ha valaki közösül a menstruáció vége felé, és az ovuláció pedig a ciklus elején megtörténik, bizony teherbe lehet esni a menstruáció alatt is.

[link]

Itt pedig egy külön fejezet van róla, igaz, csak pár soros:

"Menstruáció közben nem lehet teherbe esni: de lehet, csak nem gyakori. Az ovuláció ideje nem azonos időpontra esik minden egyes nőnél, néhány nőnek nagyon hamar van peteérése, akár már a 6. 7. napon, vagy hosszúra nyúlik a menstruációja, és gyakorlatilag eléri a peteérés időszakát. És mivel a sperma még él néhány napig, bármi lehetséges."

Ezeket azért linkeltem be, mert mivel clostylbegit tablettát szedtem, lehet h nem csak egy petém volt hanem több?

Vagy szerintetek ez hülyeség?

2014. aug. 31. 14:06
 7/20 anonim ***** válasza:

Én már lettem így terhes, menstruáció előtt egy nappal voltunk együtt. Sajnos a babát elvesztettük a 6. hétben, hiába kaptam már progeszteronpótlást. Nem is gondoltam volna baba lehet, hiszen részben megjött a vérzésem.

Én azt javasolnám csinálj egy tesztet. Egyébként a vérezgetés miatt inkább hormonproblémára gondolnék az esetedben.

2014. aug. 31. 14:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha szeretnetek babat, nem artana tudnod, mikor van peteeresed. A gyogyszertol, amit kaptal lehet hogy valoban tobb peted erik meg, de szerintem tobb nap nemigen telik el a 2 peteeres kozott, legfeljebb par ora, 1 nap. Lehet ilyen hamar is peteered, lehet keson is, lehet soron kivul is, akar a mensi elott picivel, ki tudja. Erre lene jo, ha merned a hodet, hogy megtudd, mikor van peteeres, esetleg hasznalj LH csikot, ovulacios mikroszkopot. Sok szerencset!
2014. aug. 31. 15:09
 9/20 anonim ***** válasza:
Figyu, mi szorítunk neked. Mi lenne, ha hőmérőznél vagy lh tesztelnél stb. Persze, minden lehet, amit leírtál, mint ahogy a lottón is lehet nyerni.
2014. aug. 31. 15:24
 10/20 A kérdező kommentje:

7. válaszoló: köszönöm szépen a biztatást, és sajnálom h elment a baba :(

8. válaszoló: köszönöm a választ... a peteérésre visszatérve pontosan tudom hogy mikor van (pontos mensi naptárt vezetek már 2 éve), a gondom inkább a tabletta miatt van, mert attól lehet máskor is, több is, ezért írta fel nekem a nőgyógyászom...

hormonproblémára azért nem gondolnék, mert átestem a teljes 4 hetes hormonvizsgálaton, és ott a problémára kaptam a clostyt és azért h több peteérésem legyen egy ciklus alatt...

Ovulációs mikroszkópot használtam már, de nem vált be, vagy csak nem jól használtam (a naptáram és a testi tüneteim szerint is ovum volt, mégsem mutatott a mikroszkóp semmit), LH csíkot még nem használtam.

A hőmérős tanácsodat megfogadom, abban esetleg tudsz segíteni, hogy mire kell hőmérőzéskor odafigyelni? (milyen időpontban, mikor érdemes hőt mérni, milyen értékek mit mutatnak stb stb...) Sokat segítene

Köszönöm még1x mindenkinek

2014. aug. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!