Lehet baba? Mensi után 9 nappal barna vérzés erre utalhat? Vagy valami más?

Figyelt kérdés
Sziasztok, röviden a lényeg: (1-2 éve próbálkozunk már, március-áprilisban clostyt szedtem.) Aug. 8-án volt az utolsó menszeszem, aug 7-én és 15 között többször voltunk együtt párommal. Aug 16-tól 2-3 napig először rózsaszínes, majd erős barna vérezgetésem volt, enyhe alhasi görcsökkel (egyáltalán nem volt olyan erős, mint egy havi vérzésnél). Még soha nem volt ilyen vérzésem.. ui.: egy nőgyógy oldalán azt olvastam, h az együttlét után egy héttel a barna vérzés utalhat beágyazódásra

2014. aug. 31. 02:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Alapok: Minden nap ugyanakkor (igen, egy óra különbség is számít), az ágyból kibújás előtt, szájban vagy hüvelyben. Nyugodtan elkezdheted már holnap. Könyörgöm, csak ne a ciklus.hu-on vezesd, mert sírok! :) Fertilityfriends.com például. Innen folyt. köv., ha már vannak számaink.
2014. aug. 31. 15:33
 12/20 A kérdező kommentje:
/11: nem, nem a ciklus.hu-n :)) a WomanLog-on vezetem... teljesen megbízom benne, még nem tévedett... azért vagyok bajban, mert mivel már több mint két év adatai vannak a rendszerében átlagban nézi a ciklusok hosszát, de a closty itt is bezavart kicsit (1-1 napot)
2014. aug. 31. 15:40
 13/20 anonim ***** válasza:
nnna most vesztettem el a fonalat. :) A mostani ciklusra koncentráljuk, aztán meg a következőre.
2014. aug. 31. 15:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Rendben, reggel mérek :) és köszi mindenkinek a sok segítséget :)
2014. aug. 31. 16:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Hogorbe alapok: [link]

Elemzeshez segitseg: [link]

Ezek nagyon jo oldalak, en is innen tanultam.

2014. aug. 31. 17:00
 16/20 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Előttem már szinte mindent leírtak a többiek, egy dologhoz szeretnék csak hozzászólni: a clostitól nem többször lesz egy ciklus alatt peteérésed, hanem egyszerre több tüsződ nő meg. De ahogy az egyik előző írta, ezek közel egy időben repednek meg. De ha jól értelmezem amit írtál, a clostit tavasszal szedted, az kb 2-3 ciklusig érezteti a hatását, vagyis elvileg már nem.

Egyébként ha hormonproblémád volt, van akkor inkább endokrinológushoz menj, az ő szakterülete a hormonok, nem a nődokié.

Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön a baba!

2014. aug. 31. 18:25
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves Manka, köszönöm szépen a tanácsot, mindenképp utána fogok nézni..:)

11-es: ma megmértem a hőmet, vezetem mától azt is... (36,8 volt)

2014. szept. 1. 04:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok.. 09.01 óta mérem a hőmet.. a lényeg, h tegnap (09.07.) kellett volna megjönnie de nem jött meg... a hőm folyamatosan 36,85 fölött van...

Ma csináltam egy tesztet (benu 10-es érzékenységűvel, de negatív lett...

Szerintetek akkor most mi lehet a 'helyzet'?

2014. szept. 8. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Muti a görbéd!
2014. szept. 8. 11:16
 20/20 A kérdező kommentje:
Megírtam üzenetben az értékeket...
2014. szept. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!