Lehetek kismama, ha vérzés előtt kb.1 héttel már nagyon szoktak fájni a melleim, most meg 5 nappal előtte még nem fáj? Vagy csak késni fog?
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 19:36
1/3 anonim válasza:
Nekem így volt. Csak akkor kezdtek fájni a melleim mikor meg kellett volna jönnie.
2/3 A kérdező kommentje:
Van már egy kislányom, csak az a baj, hogy mikor vele voltam kismama, a 40. napon teszteltem, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy pozitív lesz. Lombikra jártunk, mert azt mondták term. úton nem lehet gyerekünk. Akkor éppen pihentem két lombik között, mikor teherbe estem. És mivel 40 napig eszembe sem jutott, hogy az lehetek, nem figyeltem a tünetekre sem. Csak ilyen furcsa szúrkálódásokra emlékszem az alhasamban, meg arra, hogy semmilyen folyásom sem volt. Előtte mindig volt pici krémes folyásom, de mikor kismama voltam, nem kellett tisztasági betét sem, mert semmi nem folyt belőlem, csak nem emlékszem erre sem, hogy ez mikortól volt. Még ma sem fáj a mellem. Remélem sikerült, de lehet tényleg csak késik.
2014. jún. 7. 06:22
3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg szerdán kellene megjönnie, akkor tesztelek, kivéve, ha addig elkezdenek fájni!
2014. jún. 7. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!