Van olyan kismama, akinek nem várt előtt egy nappal volt mindjárt megjön érzése, és hogy annyira enne valamit de azt se tudja hogy mit (nekem ez mindig a mensi előtt van) és mégse jött meg? Hanem babás volt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 21:24
1/3 anonim válasza:
Nekem!! :)
Mondjuk 2. baba, de az is gyanús jel volt, hogy hiába ettem, mindig éhes voltam. A tesztnek már úgy mentem neki, hogy el kell mennem dokihoz sürgősen, ha nega.....:D
2/3 anonim válasza:
Nekem így volt. Már nagyon vártunk babára, a nem várt mensi előtti napon már sírtam is, hogy lehetek ennyire szerencsétlen, hogy megint nem jött össze... vasárnap lesz 18 hónapos a kisfiam :)
3/3 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele,nem akar összejönni a második baba,pedig nagyon szeretnénk kistesót a 2 és fél éves kislányunk mellé.És ha most se sikerül,akkor doki.
Ma reggelre még nem jött meg,általában ilyenkor reggel már arra ébredek,hacsak megint nem volt késői peteérésem.Mindig 28 napra pontosan jön meg,csak a múlt hónapban a 34.napra.
2011. márc. 5. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!