Lehet ebből baba? Nem várt menzes előtt két nappal vagyok. A szokásos 1 héttől eltérően, kb.2 hete elkezdett fájni a mellem, görcsölés stb.
Halvány pozitívat teszteltél a nemvárt előtt. Akkor mi itt a kérdés? Terhes vagy, de mivel korán csináltad a tesztet, így még nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy erős legyen a teszt.
Pár nap múlva ismételd meg a tesztet és akkor erősödnie kell. Természetesen még bármi történhet, de jelenleg a tesztjeid azt mutatják, hogy terhes vagy.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy korán teszteltem, de nem bírtam ki. Azért sem, mert a számított ovulációt tekintve 5 nappal előbb volt a teszt szerint. Ezért is csináltam meg előbb. De tényleg nagyon halványkák voltak. Meg nekem menzes előtt mindig szárazság van. És mától megint az van. Ezért is aggódom kicsit, hátha csak szellemcsík volt. -Medi-lab tesztcsík és Gabriell kazettás-
Köszi:)
Sajnos nem, mert a rendes fényképezőgép elromlott, a telefonnal meg olyan lett, hogy még a kontroll csíkot is kivakuzta. Ergo egyik csík sem látszott rajta:). így kikukáztam.
Persze megírom. :)
Bár eléggé görcsölök, a típikus mindjárt megjön érzés.:( Meglátjuk mi lesz belőle.
Sajnálom, hogy nem maradt meg!!! :(
És én is szorítok Neked, hogy jöjjön végre az egészséges gyönyörűség! :)
Ma vettem megint teszteket. Gabriellt és Clear B.-t. Holnap után van a nem várt, azért asszem reggel tesztelek egyet.
Az orvosom szerint semmi akadálya, hogy teherbe essek. Kivizsgálás, műtétes alátámasztás stb. Párom is rendben van. Azt mondja, hogy bele esem a 10%-ba, akiknél nem tudni miért nem jön össze, szervi akadálya nincs. Március-Áprilisig "kaptunk" határidőt. Ha addig nem, akkor elküld meddőségi központba. Majd 4 éve nem jön össze :(
Ezért sem akarok hinni a halovány pozitívoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!