Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet ebből baba? Nem várt...

Lehet ebből baba? Nem várt menzes előtt két nappal vagyok. A szokásos 1 héttől eltérően, kb.2 hete elkezdett fájni a mellem, görcsölés stb.

Figyelt kérdés
Mára kicsit csitult, és a szokásos hüvelyváladékozás megszűnt. Tegnap és tegnap előtt reggel csináltam tesztet, 2 félével is. Nagyon halvány pozitív lett.

2014. jan. 28. 13:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Remélem minden oké és pozitív még a teszted is! :)

Olyan kérdésem lenne, hogy a kontrasztanyag melyik összetevőjére vagy allergiás? Csak mert nekem is valószínű csak műtéttel tudják majd megnézni nem a szokásos Hsg-vel...még nem tartunk ott, de lassan bele kell vágnunk mert nem jön a baba sajnos :(

2014. febr. 3. 19:11
 22/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Én a jódra vagyok érzékeny.

Köszönöm kérdésed! Tegnap voltunk az orvosnál, megtalálta a kis pocaklakót, 4-5 hetes:) 3 hét múlva kell megint menni UH-ra.

2014. febr. 4. 11:38
 23/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam megosztom az örömöt, hát valaki még elolvassa aki írt akkor.

Megszületett a kislányunk, kedden lesz 8 hetes:)

Kicsit nehéz terhesség után egy egészséges babánk született, akit imádunk! :)

2014. nov. 23. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!