Sikertelen lombik után mikor lehet a következő?
Azt tudom, hogy 3 hónap, de mikortól számolják? Az előző lombik ciklusának első napjától? (Rövid protokollom volt, 3. naptól kezdődött a stimulálásom).
Az sem biztos, hogy lesz rendes ciklusom lombik után, mert fogyás miatt tavaly tavassszal megszűnt a vérzésem, és a lombik előtti két ciklusban fogamzásgátlót kellett szednem.
Fagyasztani való embrióm nem maradt, tehát újra kell kezdeni az egészet.
Kedden megyek csak orvoshoz, addig próbálok kalkulálni.
Kedves első válaszadó!
Ez volt az első lombikom. 32 éves vagyok. Az örökbefogadást még 2018-ban megpróbáltuk a sikertelen inszeminációk után, de - tök jogosan - nem kaptuk meg az alkalmasságot a TEGYESZ-es pszichológustól, mert a férjemnek szorongásos depressziója volt. Azóta megfelelő segítséget kap, én is elmentem pszichológushoz, és végül úgy döntöttünk, adtunk esélyt mégis a lombiknak.
Te pedig remélem boldog vagy, hogy úgy ítélkezel, hogy semmit nem tudsz.
Én azért vágtam bele a lombikba most, mert még reális esély van. Végigcsináljuk legfeljebb az 5 államit, aztán vége. 40-hez közel vagy afölött már nem fogom forszírozni. Hanem elfogadom, hogy nem lesz gyermekünk. De ezt még megteszem, hogy idős koromban is azt mondhassam magamnak, hogy mindent megtettem.
Nyugodtan vágd még hozzám, hogy mindketten defektesek vagyunk, aztán bízom benne, hogy jó szombati napot szereztünk neked. 🙂
Nem a hormonok miatt szűnt meg a ciklusom. A magán nőgyógyászom alaposan kivizsgált lombik előtt. Centrális hypogonadismusom lett attól, hogy túl gyorsan, túl sokat fogytam, és túl sokat edzettem. Az agyam kikapcsolta a peteérést. Előtte mintaszerű 26-28 napos ciklusaim voltak, peteéréssel.
Ezért kellett fogamzásgátlót szednem a lombik előtt.
Sok sikert nektek kerdezo!
Megertem a helyzeted mert en is lombikos vagyok.
Helyre fog a ciklusod allni a fog.gatlotol fel a fejjel!
Lesz nektek is babatok csak ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!