Több sikertelen lombik után hogy tudtok pozitivan hozzá állni a következőhöz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 11:23
1/5 anonim válasza:
Őszintén? Sehogy. Nekem mindkét esetben csak harmadikra sikerült, háát, pocsék érzés.
Majd mindjárt írják, hogy gondolkodj pozitívan, meg hogy fel a fejjel...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az öszinte választ!Nekem már két sikertelen lombikom volt és most megyek a fagyikért és ugye ennek kisebb az esélye, igy nehéz a pozitiv hozzá állás.De már 9 éve várok!!!
2009. szept. 22. 12:19
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nagyon hasonló helyzetben voltam. Én is harcoltam, hogy visszakapjam az optimizmusomat, derűlátásomat.
Én elmentem egy terapeutához, mert nagyon meg akartam tanulni az autogén tréninget. Nagyon sok jót hallottam róla. Nekem rengeteget segített. Nemcsak az autogén tréning, szerencsére jó pszichológust is választottam. Megtanított újra bízni...anélkül, hogy bugyirózsaszín álmokkal butított volna.
És, ami a legfontosabb: működött!
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem most volt a 3. lombikom és úgy érzem, ez sem sikerült. Én már nem nagyon tudok pozitívan hozzáállni :( Igaz, mi még csak 2 éve várunk, de ez is rengetegnek tűnik! Hol tartotok most? Milyen embriókat ültettek be neked?
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Én most készülök novemberre,remélem akkor sikerül.Az első két beültetésemnél blasztocita bébiket kaptam vissza.A fagyibabáim 5 és 6 naposak,értük megyünk novemberbe ha az iR vizsgálatom jó lesz hozzá.És Te hogy állsz?
2009. okt. 1. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!