4 év sikertelenség után adjam fel ?
Kereken szegezd neki a kérdést, hajlandó-e lombikozni. Ha nem, akkor ugye ott a kérdés, vele maradsz-e gyerek nélkül is. Én mondjuk valószínűleg keresnék olyan férfit, aki ebben a helyzetben a világból is kimenne és mindent megtenne, hogy gyerekünk lehessen.
Le nem mondanék a sajátról, főleg ha te rendben vagy és ennek ellenére hajlandó vagy lombikozni.
Ha meg igen a válasza, akkor ne keresse a kifogásokat, hanem vágjatok bele.
Szerintem bárhogy is mentek tovább, beszeljetek. Először is a kapcsolatotokat kell rendbe tenni! Egyébként ha már van gyereke (és remélhetőleg tényleg az övé) akkor lehet hogy javult a spermakepe ennyi idő alatt.
Biztos nagyon megtépázza ez egy férfi önbizalmat, mint ahogy a nőket is meg szokta, ha hasonló gond van náluk. De egy kicsit túl kellene lépnie a saját fájdalman, hogy a tiedet is meglássa.
Ez nem egyszerű helyzet, és érzelmileg az is nagyon bonyolulttá teszi, hogy nem vagytok ugyanabban a helyzetben, hiszen te gyerektelen vagy, ő pedig már nem, ráadásul sérült gyereke van. Ezekről tudtok nyíltan beszélni?
A hogyant illetőleg: tuzzetek ki egy napot, amikor leultok megbeszélni. Olyan napon, mikor nem vagytok fáradtak, nyugi van. Akár egy szabadnap.
Egy lapra írjátok le előre a kérdéseiteket a másik fele, és adjátok oda egymasnak.
Ha nem sikerül elsőre mindent megbeszélni, vagy elfaradtok a lelkizesben, következő alkalommal folytatni.
Persze ehhez az kell, hogy te eldöntsd hogy ezzel a férfivel akarsz-e maradni akármit is valaszol a kerdeseidre.
Hát azt mondanám azért nem hagylak el, ha terméketlen vagy, de azért igen, hogy eséjt sem adsz.
Meg ha a gyereke autista, esély van arra hogy nektek is az lesz
Szia! Mi 2 évet vártunk. Sajnos csak 1 év és 8 hónap próbálkozás után mentünk orvoshoz. Ahol kiderült, hogy minden rendben van, csak nagyon-nagyon alacsony a D-vitamin szintem. Az orvosom szerint valakinek ez a sikertelenség oka. A D-vitamin mellett, szedtem Cinket, Szelént, C-vitamint és Jód és Folsav együttes tablettát. Valamint a férjem is kapott Cinket, Jód és Szelén együttest, C-vitamint és ő is D-vitamint. A férfiaknak is annyira fontosak ezek a vitaminok, hiszen a sperma gyorsasága és minősége ezektől a vitaminoktól is függ. 3 hónapig szedtük minden egyes nap. Lemondtunk a cukorról, a fehér kenyérről, tésztákról. Teljesen egészséges életet éltünk. És a 4. hónapban már nem jött meg. Hatalmas boldogság volt. Pozitív teszt.
Nekünk több mint valószínű, hogy ez volt az oka. Addig nem szedtük ezeket a vitaminokat. A nap allergiám miatt kevesebb időt voltam a napon. Így természetes napfényből nem sok D-vitamint kaptam. Mindenképp menjetek el időben orvoshoz. Én nagyon bánom, hogy nem mentünk hamarabb
Ertem köszönöm de hidd el ezeken már tul vagyunk 4 ev alatt , vitaminok , homerozes , ovu tesztek mindenfele kuruzslás , ha a mutetig jutottunk amire azt mondtak hogy utana is csak nagy valosziuseggel lombikkal lehet annyira nulla az eredmenye .
Pont az elobb kerdeztem mikor van ideje mondjon a heten egy napot ( nem momdtam miert de gondolom sejtette) , 2 hetig nem ér rá , ennyi , én meg romokban . :( :'(
Hát akinek 2 hétig nincs ideje egy ilyen sorsfordító dologról beszélni velem, azzal 2 hét után már csak arról egyeztetek telefonon, hogy mikor viszem el a maradék cuccomat.
Halál komolyan mondom, ebbe a kapcsolatba nem is szabad neked gyereket szülni. Bőven fiatal vagy, majd megtalálod a társadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!