Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kedves Lombikos Lányok! Tudná...

Kedves Lombikos Lányok! Tudnátok tanácsot adni, esetleg van tippetek arról, hogy melyik állami meddőségi központban a legfejlettebb az embriológiai labor?

Figyelt kérdés
Több sikertelen lombik után gondolkodunk az intézmény váltáson, szeretnénk olyan helyre menni, ahol részletesebb vizsgálatokkal választják ki a legéletképesebb embriókat.

2022. jún. 26. 16:21
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Az itthoni tb-sből még van, ha azok sikertelenek lesznek, utána tervezünk menni
2022. szept. 14. 14:16
 52/57 anonim ***** válasza:
Váltottatok végül intézményt ? Én is ebben gondolkozom. Most kezdjük majd a 4. Lombikot
2022. szept. 14. 16:01
 53/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Ahogy egy másik kérdésem alá is, ide is leírom a fejleményeket.

🙂 Először is nagyon köszönöm a segítségeteket! Szerencsére pozitív történetről tudok írni 🙂 🙂 Aug 31.én volt meg az utolsó menzeszem, amikor is rá pár napra, középidő előtt, semmivel nem összekeverhető kapargálást éreztem a hasamban, amit 2-3 csepp vér követett...Mivel készültünk a köv lombikra és ultrahangon is voltam (ekkor felírta a doki a szurikat) említettem a dokinak a történteket, lerázott annyival, hogy biztos valami hormonális kis vérzés.

Ugye nekünk azért kellett a lombik, mert elviekben két oldali elzáródásom van, férjemnek pedig fragmentált spermája....

Mégis tudtam, hogy ez a beágyazódás volt...Egyedül ami elbizonytalanított, az az időpont, mert ez azt jelenti, hogy közvetlen menses után kellett hogy peteérésem legyen, amit érdekesnek találtam átlag 28-30 napos ciklussal, plusz mérem a hőm és az egyik legrondább hőgörbét produkáltam.

Mégis az utolsó pillanatig húztam az injekciók kiváltását...aztán a ciklus vége felé a munkahelyemen ért a durva menstruációs görcs, iszonytosan elkenődtem... aztán mikor már a 4.napja voltam elkenődve a görcsök miatt akkor eszméltem rá, hogy oké, de vérzés még mindig nincs. Ekkor tartottam a a 26.napon, másnap elmentem vettem egy 2 dbos x-epil tesztet, hazaugrottam, hogy megcsináljam, aztán gondoltam onnan irány a gyógyszertár és kiváltom a szurikat... a teszten nagyon hamar megjelent a második csík, az érzés leírhatatlan, amikor elvileg hivatalosan természetes úton nem lehetne...Nem tudom elmeséli....

Nagyon szerettem volna már leírni nektek, de nagyon féltünk és aggódtunk.

Tegnap volt a 12 hetes genetikai uh és kombinált teszt, így most jött el az alkalom, gyönyörű egészséges mozgékony kisbabát várunk. Nagyon szépen köszönöm az együttérzést és sok jó tanácsot, nagyon sokat segítettetek!!! Remélem jól vagytok és nálatok is siker storyk vannak!!! Ha van kedvetek írjatok pár sort magatokról!

2022. nov. 23. 16:06
 54/57 anonim ***** válasza:
De jó ezt olvasni, gratulálok! Hányadikra sikerült és miben volt más az eljárás?
2023. febr. 25. 23:38
 55/57 A kérdező kommentje:
Semmiben, spontán sikerült :) épp mikor kezdődött volna a következő lombik
2023. febr. 28. 11:02
 56/57 anonim ***** válasza:
Elnézést, kicsit félreérthetően fogalmaztam: Hány lombikpróbálkozás volt már előtte és mit akartak éppen modósítani? Eaetleg más gyógyszereket írtak fel, mint eddig?
2023. febr. 28. 12:56
 57/57 A kérdező kommentje:
3+1 fet. A spermiumot tették volna valamilyen más folyadékba, ha jól emlékszem, hogy a legéletképesebbet válasszák ki. Nem is értem miért nem lehet így kezdeni... miért csak akkor próbálnak meg ,,mindent" amikor már négyszer nem sikerült és alig van már tb támogatott alkalom. Nagyon elkeserítő volt, és reménytelennek tűnt már.Minden nap hálát adok, hogy végül spontán érkezik a kislányunk
2023. márc. 1. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!