Kedves Lombikos Lányok! Tudnátok tanácsot adni, esetleg van tippetek arról, hogy melyik állami meddőségi központban a legfejlettebb az embriológiai labor?

Teljesen egyetértek a Brno-i vélemény kapcsán.
Nekem itthon 6 embrióból és 2 lombikból egyik sem sikerült.A 3.beültetésre nem került sor,nem ébredtek fel az embriók.Egy missed ab műtéten kívűl semmi eredmenyt nem tudtak felmutatni.(Budai Meddőségi)
Márciusban csatlakoztam a Brno-i lombikos csoporthoz.Áprilisban volt leszívásom.
Eredmény: 15 petesejt,ebből:
10 db az 5.napig,majd 5 db a 6. napig ment el.Igen jól olvassátok a 6.napig (ez ott alap)
Az 5 db 6 napos embrió ment genetikára (2 hét alatt megvan az eredmény) és láss csodát kizárólag 2 db alkalmas beültetésre,a többi hibás!
Nah ezt itthon nem tudjàk kiszűrni,úgyhogy én csak azt tudom javasolni,hogy aki teheti,menjen ki Brnoba!

Remélem sikerül!Drukkolok mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok és mindig örülök a siker sztoriknak mert reményt ad hogy nekünk is sikerülhet.
Ha nem felejted el akkor írd már meg itt kommentben légyszives vagy privátban hogy sikerült e,ok?
Lassan mi is neki kell induljunk ha ismét missed ab lesz vagy el sem indul semmi és kíváncsi vagyok.Nagyon tetszik hogy ennyire alaposak.
#12,14
Huu nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot!
Akkor mi is erre készülünk, maradék tb-set itt megpróbáljuk aztán irány Brno! Ennyien biztosan nem tévedtek, köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!