Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kedves Lombikos Lányok! Tudná...

Kedves Lombikos Lányok! Tudnátok tanácsot adni, esetleg van tippetek arról, hogy melyik állami meddőségi központban a legfejlettebb az embriológiai labor?

Figyelt kérdés
Több sikertelen lombik után gondolkodunk az intézmény váltáson, szeretnénk olyan helyre menni, ahol részletesebb vizsgálatokkal választják ki a legéletképesebb embriókat.

2022. jún. 26. 16:21
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
*intézeteket
2022. jún. 27. 15:17
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz akik a külföldi ivf klinikákat javasolják ha tényleg teljes embrió kivizsgálást akartok.Nekem már 3 lombik lement és egyik sem sikerült.Legutóbbi vetéléssel végződött viszont ha megnézték volna részletesebben az embriót lehet akkor nem kellett volna ezt a csalódást megélnünk.Még van 2 azt kihasználjuk de aztán ha megint csak 0 eredmény akkor egyértelmű hogy Brno-ba megyünk mert nem mondunk le arról hogy nekünk is legyen gyerekünk ugyanúgy mint a többi embernek.Mióta Dunamenti REK lett a Kaáli azóta a színvonal egyre lejjebb csúszik.Ezért mi nem fizetnénk egy Ft-ot sem mert nem alaposak.Nyilván nem garancia a PGS,PGD sem a sikerre de mégiscsak több ettől a semmitől.Embrioscope a neve annak a kamerának amelyik figyeli az embriókat fejlődés közben,az csak külföldön van.Itt nagyon alap a lombik tehát vagy sikerül vagy nem kb.Nem mondom hogy csodát tesznek külföldön de azért kicsit biztosabb ott a siker ha nem is elsőre ott sem.
2022. jún. 27. 16:08
 13/57 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a Brno-i vélemény kapcsán.

Nekem itthon 6 embrióból és 2 lombikból egyik sem sikerült.A 3.beültetésre nem került sor,nem ébredtek fel az embriók.Egy missed ab műtéten kívűl semmi eredmenyt nem tudtak felmutatni.(Budai Meddőségi)

Márciusban csatlakoztam a Brno-i lombikos csoporthoz.Áprilisban volt leszívásom.

Eredmény: 15 petesejt,ebből:

10 db az 5.napig,majd 5 db a 6. napig ment el.Igen jól olvassátok a 6.napig (ez ott alap)

Az 5 db 6 napos embrió ment genetikára (2 hét alatt megvan az eredmény) és láss csodát kizárólag 2 db alkalmas beültetésre,a többi hibás!

Nah ezt itthon nem tudjàk kiszűrni,úgyhogy én csak azt tudom javasolni,hogy aki teheti,menjen ki Brnoba!

2022. jún. 27. 16:28
 14/57 anonim ***** válasza:
13-as Sikerült végül a beültetésed vagy még most mentek?
2022. jún. 27. 16:30
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
3 napja volt a beültetèsem.👍🏻
2022. jún. 27. 18:01
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Remélem sikerül!Drukkolok mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok és mindig örülök a siker sztoriknak mert reményt ad hogy nekünk is sikerülhet.

Ha nem felejted el akkor írd már meg itt kommentben légyszives vagy privátban hogy sikerült e,ok?

Lassan mi is neki kell induljunk ha ismét missed ab lesz vagy el sem indul semmi és kíváncsi vagyok.Nagyon tetszik hogy ennyire alaposak.

#12,14

2022. jún. 27. 18:08
 17/57 A kérdező kommentje:

Huu nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot!

Akkor mi is erre készülünk, maradék tb-set itt megpróbáljuk aztán irány Brno! Ennyien biztosan nem tévedtek, köszönöm!

2022. jún. 27. 18:09
 18/57 anonim ***** válasza:
90%
Persze megírom!Nem azt mondom,hogy tuti elsőre sikerül,de azért nagy megnyugvás,hogy nem gènhibás embriót kaptam vissza.A Brno-i intézetek sikerességi aránya messzemenően magasabb,mint itthon.A biológia olyan magasfokon zajlik náluk,hogy ennél fejlettebb technológia már nincs is.
2022. jún. 27. 21:06
 19/57 A kérdező kommentje:
Engem is érdekel, írd meg kérlek, nagyon szurkolok!!!!!
2022. jún. 27. 22:08
 20/57 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm aranyosak vagytok!
2022. jún. 28. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!