Kedves Lombikos Lányok! Tudnátok tanácsot adni, esetleg van tippetek arról, hogy melyik állami meddőségi központban a legfejlettebb az embriológiai labor?
Plusz az embriókat a 6.napig elviszik (kultivàlják).
Nekem az 5.napon 10 db,a 6.napon 5 db embrió maradt.Az 5 db embrió ment genetikai vizsgàlatra,amiből 2 kiváló minőségű beágyazódó blasztociszta maradt.
Ennyit a szelekcióról.Ők nem ültetik be a genetikailag hibás embriókat.
Olyan,hogy 3 napos embrió,mint itthon a világon nincs Brno-ban.
Röviden ennyi a különbségekről,napokig tudnék mesélni.
Utolsó válaszadó! Saját petesejttel, ezzel a felvázolt módszerrel milyen sikerrátájuk van? (Gondolom, elég jó)
Ilyen sokszorosan kiszűrt szuperembrióból egyet ültetnek be?
Donorpetesejt: 63%
IVF saját: 51%
IVF saját+PGS genetikai vizsgálat:62%
Igen,a csehek azt valljàk,hogy 1 egészséges terhességed legyen,az ikerterhesség kockàzatos.
Megkérdezhetem, hogy neked a brnoi klinikához kapcsolódó költségek mennyibe kerültek?
Mennyire átláthatóak az egyes szolgáltatások árai? A honlapon azt látom, hogy inkább csomagokban van feltüntetve.
Szia!Nekem kb.2 millió forintba került,az 5 embrió genetikai vizsgàlata volt kb.700.000 Ft.
Anèlkül 1,3 millió Ft-ból kijött volna.
Nem olcsó,de itthon is elment 1millió a semmire.
A legnagyobb szűrő az életkorod.Én 36 éves vagyok,a stimuláció kezdetén még 35 voltam.(határeset).
Ràm bízták,hogy akarok-e friss beültetést vagy PGS és majd egy natív ciklusban ültetik be a fagyasztott embriót.A csehek friss transzfert javasoltak,majd a maradék embriót küldték volna genetikára.Mi az összes embriót elküldtük,de nem bàntuk meg.
Fagyasztott embrión nem végeznek biopsziát,mert rontja a minőségét.
Itt minőségi besorolás van az embrió osztályozásánàl.Ha a PGS azt mutatja,hogy abnormàlis a sejt,akkor őt le sem fagyasztjàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!