Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kedves Lombikos Lányok! Tudná...

Kedves Lombikos Lányok! Tudnátok tanácsot adni, esetleg van tippetek arról, hogy melyik állami meddőségi központban a legfejlettebb az embriológiai labor?

Figyelt kérdés
Több sikertelen lombik után gondolkodunk az intézmény váltáson, szeretnénk olyan helyre menni, ahol részletesebb vizsgálatokkal választják ki a legéletképesebb embriókat.

2022. jún. 26. 16:21
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%

Plusz az embriókat a 6.napig elviszik (kultivàlják).

Nekem az 5.napon 10 db,a 6.napon 5 db embrió maradt.Az 5 db embrió ment genetikai vizsgàlatra,amiből 2 kiváló minőségű beágyazódó blasztociszta maradt.

Ennyit a szelekcióról.Ők nem ültetik be a genetikailag hibás embriókat.

Olyan,hogy 3 napos embrió,mint itthon a világon nincs Brno-ban.

Röviden ennyi a különbségekről,napokig tudnék mesélni.

2022. júl. 12. 20:56
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszadó! Saját petesejttel, ezzel a felvázolt módszerrel milyen sikerrátájuk van? (Gondolom, elég jó)

Ilyen sokszorosan kiszűrt szuperembrióból egyet ültetnek be?

2022. júl. 12. 21:03
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Donorpetesejt: 63%

IVF saját: 51%

IVF saját+PGS genetikai vizsgálat:62%

Igen,a csehek azt valljàk,hogy 1 egészséges terhességed legyen,az ikerterhesség kockàzatos.

2022. júl. 12. 21:24
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen, ezek 1 embrióval tényleg szuper eredmények!
2022. júl. 12. 21:44
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a videót érdemes megnézni angolul megy:

[link]

Dr.Bagócsi Tamás az orvosom.

2022. júl. 12. 21:58
 36/57 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy neked a brnoi klinikához kapcsolódó költségek mennyibe kerültek?

Mennyire átláthatóak az egyes szolgáltatások árai? A honlapon azt látom, hogy inkább csomagokban van feltüntetve.

2022. júl. 13. 11:21
 37/57 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem kb.2 millió forintba került,az 5 embrió genetikai vizsgàlata volt kb.700.000 Ft.

Anèlkül 1,3 millió Ft-ból kijött volna.

Nem olcsó,de itthon is elment 1millió a semmire.

2022. júl. 13. 11:39
 38/57 anonim ***** válasza:
De milyen meggondolásból érdemes mindegyik embriót alávetni a PGS-nek? Mert jobb a biopsziát a még nem fagyasztott embriókon végezni és akkor nem is kell mindegyiket kriokonzerválni?
2022. júl. 14. 22:33
 39/57 anonim ***** válasza:

A legnagyobb szűrő az életkorod.Én 36 éves vagyok,a stimuláció kezdetén még 35 voltam.(határeset).

Ràm bízták,hogy akarok-e friss beültetést vagy PGS és majd egy natív ciklusban ültetik be a fagyasztott embriót.A csehek friss transzfert javasoltak,majd a maradék embriót küldték volna genetikára.Mi az összes embriót elküldtük,de nem bàntuk meg.

Fagyasztott embrión nem végeznek biopsziát,mert rontja a minőségét.

Itt minőségi besorolás van az embrió osztályozásánàl.Ha a PGS azt mutatja,hogy abnormàlis a sejt,akkor őt le sem fagyasztjàk.

2022. júl. 15. 06:28
 40/57 anonim ***** válasza:
Kicsit durván hangzik ez az eljárás,hogy szétszedik a sejteket,de én azt gondolom,hogy ez az a technológia,ami megakadályozza a sok vetélést,hiszen kiszűri a kromoszómarendelles embriókat.
2022. júl. 15. 06:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!