Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kedves Lombikos Lányok! Tudná...

Kedves Lombikos Lányok! Tudnátok tanácsot adni, esetleg van tippetek arról, hogy melyik állami meddőségi központban a legfejlettebb az embriológiai labor?

Figyelt kérdés
Több sikertelen lombik után gondolkodunk az intézmény váltáson, szeretnénk olyan helyre menni, ahol részletesebb vizsgálatokkal választják ki a legéletképesebb embriókat.

2022. jún. 26. 16:21
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Milyen stimulációt ajánlott Bagócsi doktor úr és milyen paraméterek alapján (amh, súly, follikel száma, stb.)? Brnoban hol szálltál meg?
2022. júl. 17. 13:21
 42/57 anonim ***** válasza:

Ciklus 2.napjától kellett szúrnom a Gonal F injekciót (olyan,mint az Ovaleap),majd a 8.naptól a Cetrotide is becsatlakozott,az utolsó 11.napon pedig a 2 ampulla Gonapeptyl (olyan,mint az Ovitrelle).

A 13.napon volt a leszívás.

AMH: 4,4

Súlyom: 70 kg

Tüszők száma: 23 db

Ebből érett petesejt: 15 db

Integrity hotel,Fairhotel.

2022. júl. 17. 17:40
 43/57 anonim ***** válasza:

A stimulàció előtt minden eddigi orvosi leletemet átküldtem neki,a korábbi IVF kezelésekről is,illetve kért egy 8 féle hormonból álló friss laboreredményt.

2-3 hét alatt kiértèkelte és küldte a kezelési tervet.

2022. júl. 17. 21:53
 44/57 anonim ***** válasza:
Szuper, köszi! És a gyógyszert Magyarországon váltottad ki, vagy azért el kellett menned?
2022. júl. 18. 14:48
 45/57 anonim ***** válasza:
A magyar orvosom felírta és 55%-os támogatással kiváltottam.A cseh doki is felírja a recepteket,de akkor teljes árat kell fizetned.
2022. júl. 18. 14:58
 46/57 anonim ***** válasza:
Szia! Az ultrahangra sem kellett menned, ez szuper! Hányszor kellett nézetni a stimuláció alatt? Még jó, hogy a magyar orvosod is ilyen rugalmas tudott lenni az időpontokkal, gondolom ezt a rendelési ideje is megengedte.
2022. júl. 19. 09:09
 47/57 anonim ***** válasza:

Szia!Nem mentem ki az uh-ra,2-szer kellett email-en kiküldenem az uh fotókat és az írásos leletet.Nagyon gördülékenyen megy ez a csehekkel.A recepteket rendelési időben îrta fel,viszont a 2.ultrahangot (vasárnapra esett) az ügyeleten csinàltàk.Ott még fotót sem kaptam,csak a telefonommal csináltam pár képet a monitorról.

Nekik csak az a lényeg,hogy lássàk a tüszők méreteit,darabszàmát és a nyàlkahártya vastagságát.

2022. júl. 19. 14:51
 48/57 anonim ***** válasza:

Hol van ilyen ügyelet Budapesten?

Szuriknak volt valami mellékhatása? Érdemes szabadságot kivenni a stimuláció idejére?

2022. júl. 19. 20:59
 49/57 anonim ***** válasza:

Én kecskeméti vagyok,a megyei kórházban csinàlták az uh-t.

Az injekciók hatását a stimulàció végére már éreztem,nagyon feszült a hasam,de egyébként jól viseltem.

Szabadságot nem vettem ki,csak a leszívás után pár napot.

2022. júl. 19. 21:28
 50/57 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Valtottatok végük Brnora vagy maradtatok itthon? Hanyadik sikertelen lombik után vagytok ?
2022. szept. 14. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!