Kedves Lombikos Lányok! Tudnátok tanácsot adni, esetleg van tippetek arról, hogy melyik állami meddőségi központban a legfejlettebb az embriológiai labor?
Ciklus 2.napjától kellett szúrnom a Gonal F injekciót (olyan,mint az Ovaleap),majd a 8.naptól a Cetrotide is becsatlakozott,az utolsó 11.napon pedig a 2 ampulla Gonapeptyl (olyan,mint az Ovitrelle).
A 13.napon volt a leszívás.
AMH: 4,4
Súlyom: 70 kg
Tüszők száma: 23 db
Ebből érett petesejt: 15 db
Integrity hotel,Fairhotel.
A stimulàció előtt minden eddigi orvosi leletemet átküldtem neki,a korábbi IVF kezelésekről is,illetve kért egy 8 féle hormonból álló friss laboreredményt.
2-3 hét alatt kiértèkelte és küldte a kezelési tervet.
Szia!Nem mentem ki az uh-ra,2-szer kellett email-en kiküldenem az uh fotókat és az írásos leletet.Nagyon gördülékenyen megy ez a csehekkel.A recepteket rendelési időben îrta fel,viszont a 2.ultrahangot (vasárnapra esett) az ügyeleten csinàltàk.Ott még fotót sem kaptam,csak a telefonommal csináltam pár képet a monitorról.
Nekik csak az a lényeg,hogy lássàk a tüszők méreteit,darabszàmát és a nyàlkahártya vastagságát.
Hol van ilyen ügyelet Budapesten?
Szuriknak volt valami mellékhatása? Érdemes szabadságot kivenni a stimuláció idejére?
Én kecskeméti vagyok,a megyei kórházban csinàlták az uh-t.
Az injekciók hatását a stimulàció végére már éreztem,nagyon feszült a hasam,de egyébként jól viseltem.
Szabadságot nem vettem ki,csak a leszívás után pár napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!