Férfiaknak létezik fertilitás fokozására valami? A párom 24 évesen három éve nem esik teherbe tőlem, és a nőgyógyász nem talált nála semmi különöset, viszont amit mondott az engem meglepett, szerinte korai, próbálkozzunk még pár évig (hülye ez?)
37 éves vagyok, semmilyen káros szenvedélyem nincs, és nem végzek megerőltető vagy ártalmas munkát sem.
Mihez kezdjek a spermavizsgálaton kívül?
Létezik, hogy a nőgyógyász tévedett?
Ultrahangot is csinált, meg vért is vett páromtól...
Nekem nincs gondom a szexeléssel, merevedéssel se, és jön minden kifele ahogy kell, szóval nem értem ezt az egészet!
Mondjuk a #vaktöltény meg #kappan hashtagek után elég egyértelmű, hogy kamuzik a spermatyi barátunk.
Hihetőség: 10/4
Sztoriérték: 10/6
Provokáció-faktor: 10/4
Eredetiség: 10/4
Tegnap este és ma reggel is tettünk azért, hogy gyerekünk szülessen ;)
A kételkedőknek meg...
és természetesen a piros X :)
Szakemberhez fordulni sem egyszerű, párom három hetet várt a vizsgálatra, nekem is külön szabinapot kellene kivenni szóval úgy egy hónappal számolhatok legalább. Addig gondoltam hátha van valami tipp erre, de ahogy elmélyedtem a témában, még a farmergatya hordás is lehet káros a dolgokra.
Mindenesetre addig is szorgosan próbálkozunk, ha már így alakult :)
De kit érdekel szerencsétlen barátnőd lelete? Ő legalább fogta magát és elment orvoshoz.
Te meg csak itt nyígsz nekünk napok óta...
Dugni meg eddig is dugtatok elmondásod szerint, csak ugye a kisfickóid nem biztos, hogy életképesek.
Jaj gyerekek...ugyanez a kérdező írta ki a gazdag jóképű pasi társat keres kérdést is :D
privátban egy random autóról küldözgetett fotókat :D ezt a leletet valami női csoportból szedhette...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!