Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Férfiaknak létezik fertilitás...

Férfiaknak létezik fertilitás fokozására valami? A párom 24 évesen három éve nem esik teherbe tőlem, és a nőgyógyász nem talált nála semmi különöset, viszont amit mondott az engem meglepett, szerinte korai, próbálkozzunk még pár évig (hülye ez?)

Figyelt kérdés

37 éves vagyok, semmilyen káros szenvedélyem nincs, és nem végzek megerőltető vagy ártalmas munkát sem.

Mihez kezdjek a spermavizsgálaton kívül?

Létezik, hogy a nőgyógyász tévedett?

Ultrahangot is csinált, meg vért is vett páromtól...

Nekem nincs gondom a szexeléssel, merevedéssel se, és jön minden kifele ahogy kell, szóval nem értem ezt az egészet!

2022. máj. 4. 23:06
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Nem így beszélünk egymással, csak itt írom amit írok.
2022. máj. 4. 23:52
 12/42 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom kérdező, elég gyerekesen viselkedik a párod. Ebben a helyzetben együtt vagytok benne, ugyanannyira… ha csak egy vizsgálata is hiányzik, akkor nem bizonyított, hogy nem nála van a probléma. De ha ilyen megértő és türelmes vagy, akkor a békesség érdekében keress fel egy adrológust, mondd el a problémát és ő tudni fog milyen vizsgálatra menj.
2022. máj. 4. 23:52
 13/42 anonim ***** válasza:
27%
Úgy értem hogy azt mondja addig nem megy sehova amíg téged nem vizsgálnak meg.
2022. máj. 4. 23:53
 14/42 A kérdező kommentje:
Hát az azért van mert vért vettek tőle, és ő tűiszonyos egy gyerekkori műtét óta, szóval ez neki nagy lépés, hogy tűt szúrnak bele.
2022. máj. 4. 23:56
 15/42 anonim ***** válasza:
92%

6os vagyok.

Sejtettem, hogy ennyi lesz a vizsgálat amire támaszkodik a párod. Ez a vizsgálat gyakorlatilag semmi, annyit jelent kb, hogy van méhe és semmi kóros nem figyelhető meg benne (folyadék,ciszta). Erre semmit sem lehet alapozni.

Azért írtam azt a szép hosszú listát amit vizsgálni szoktak, mert elég ha csak 1! apró eltérés is van és nem jön össze baba, holott ha ki lenne vizsgáltatva, lehet annyi lenne a megoldás, hogy minden reggel bevesz egy fél tablettát.

2022. máj. 4. 23:56
 16/42 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm is a listát el is mentettem.

Legalább van miből kiindulni, mert a háziorvos is egy diló szerintem, amilyen vérvizsgálatot megrendelt.

Nem törik össze magukat a lehetőségekkel ezek az állami orvosok, de félek, hogy a magán meg csak lehúz majd.

Tavaly mondjuk elvitte a nővére magánba a sajájához aztán ott láttak egy petefészekcisztát nála amire annyit mondtak "előfordul, majd elmúlik, fiatal még" , de most nem látta a doki az sztk-ba ultrahangon.

2022. máj. 5. 00:01
 17/42 anonim ***** válasza:
93%

Tök vicces, hogy mindenki a csajt szidja, miközben a kérdező húzza a száját, hogy jajjmán de hisztis, hogy neki is vizsgálatra kell mennie...

TELJESEN ALAP kellene legyen, hogy az ELEJÉTŐL a férfi is részt vesz a kivizsgálásokon.

Tipikus hímduma, hogy feláll a farkam, nincs itt semmi gond. Három év után már régesrég neked kellett volna javasolni, hogy mész magadtól, nem megvárni, míg ő kezdi lobogtatni a papírt, hogy egyedül tovább nem.

2022. máj. 5. 00:03
 18/42 A kérdező kommentje:
El fogok menni, nem erről van itt szó, csak én még középsulis koromban voltam spermadonor amíg létezett a Krio intézet, mert ötezret adtak egy mintáért, és akkoriban megfeleltem ami azért nem gyakori. Ebből gondolom, hogy nagy bajom nem lehet.
2022. máj. 5. 00:06
 19/42 anonim ***** válasza:
86%
Csak jelzem, ha terhes lesz, nem egy tűszúrást kell túlélnie. 😅
2022. máj. 5. 00:08
 20/42 anonim ***** válasza:
84%
Hát azzal a vizsgálattal, ami a hölgy felén megtörtént (általános nőgyógyászati vizsgálat) azzal pont ugyanott tartanak. Sehol! Azt aztán teljesen felesleges lobogtatni bárhol, szóval most tudnák mindketten a nulláról kezdeni, de a hölgy részéről ennyi volt a motiváció… pedig ha tudná hányszor kell még vért adnia.
2022. máj. 5. 00:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!