Férfiaknak létezik fertilitás fokozására valami? A párom 24 évesen három éve nem esik teherbe tőlem, és a nőgyógyász nem talált nála semmi különöset, viszont amit mondott az engem meglepett, szerinte korai, próbálkozzunk még pár évig (hülye ez?)
37 éves vagyok, semmilyen káros szenvedélyem nincs, és nem végzek megerőltető vagy ártalmas munkát sem.
Mihez kezdjek a spermavizsgálaton kívül?
Létezik, hogy a nőgyógyász tévedett?
Ultrahangot is csinált, meg vért is vett páromtól...
Nekem nincs gondom a szexeléssel, merevedéssel se, és jön minden kifele ahogy kell, szóval nem értem ezt az egészet!
6os vagyok.
Sejtettem, hogy ennyi lesz a vizsgálat amire támaszkodik a párod. Ez a vizsgálat gyakorlatilag semmi, annyit jelent kb, hogy van méhe és semmi kóros nem figyelhető meg benne (folyadék,ciszta). Erre semmit sem lehet alapozni.
Azért írtam azt a szép hosszú listát amit vizsgálni szoktak, mert elég ha csak 1! apró eltérés is van és nem jön össze baba, holott ha ki lenne vizsgáltatva, lehet annyi lenne a megoldás, hogy minden reggel bevesz egy fél tablettát.
Igen köszönöm is a listát el is mentettem.
Legalább van miből kiindulni, mert a háziorvos is egy diló szerintem, amilyen vérvizsgálatot megrendelt.
Nem törik össze magukat a lehetőségekkel ezek az állami orvosok, de félek, hogy a magán meg csak lehúz majd.
Tavaly mondjuk elvitte a nővére magánba a sajájához aztán ott láttak egy petefészekcisztát nála amire annyit mondtak "előfordul, majd elmúlik, fiatal még" , de most nem látta a doki az sztk-ba ultrahangon.
Tök vicces, hogy mindenki a csajt szidja, miközben a kérdező húzza a száját, hogy jajjmán de hisztis, hogy neki is vizsgálatra kell mennie...
TELJESEN ALAP kellene legyen, hogy az ELEJÉTŐL a férfi is részt vesz a kivizsgálásokon.
Tipikus hímduma, hogy feláll a farkam, nincs itt semmi gond. Három év után már régesrég neked kellett volna javasolni, hogy mész magadtól, nem megvárni, míg ő kezdi lobogtatni a papírt, hogy egyedül tovább nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!