Férfiaknak létezik fertilitás fokozására valami? A párom 24 évesen három éve nem esik teherbe tőlem, és a nőgyógyász nem talált nála semmi különöset, viszont amit mondott az engem meglepett, szerinte korai, próbálkozzunk még pár évig (hülye ez?)
37 éves vagyok, semmilyen káros szenvedélyem nincs, és nem végzek megerőltető vagy ártalmas munkát sem.
Mihez kezdjek a spermavizsgálaton kívül?
Létezik, hogy a nőgyógyász tévedett?
Ultrahangot is csinált, meg vért is vett páromtól...
Nekem nincs gondom a szexeléssel, merevedéssel se, és jön minden kifele ahogy kell, szóval nem értem ezt az egészet!
Magyarán szegény csajt 21 évesen kezdted el zaklatni a gyerektémával. Persze, mert te már egy vén majom vagy, gyereket akarsz, akihez egy ilyen fiatal kiscsaj kellett, akinek még buliznia, tanulnia kéne, nem komoly kapcsolatban élni, pláne szülni.
Olyan gátak lehetnek a csajban, hogy nem csoda, ha nem jön a gyerek.
te nagy kan...
ja, meg még el se vetted feleségül ("párom"), hát ki az a hülye, aki ilyen "kapcsolatba" gyereket pottyant?
lehet, hogy titokban védekezik. igaza is van...
24
Tudjuk hogy van ilyen, de ez marha ritka (mégha mindenkinek az ismerősének az ismerőse is így járt), nem lehet ráfogni minden ilyen esetre.
Most komolyan a csajt küldenétek fájdalmas vizsgálatokra, pl: petevezeték átjárhatósági, amikor a pasinak annyi lenne a vizsgálat, hogy belerecskázik egy pohárba?
MINDEN normális meddőségi szakorvos a férfit küldi előbb, mert nála sokkal egyszerűbb és gyorsabb a vizsgálat.
Sajnos tény, hogy nagyon kevés normális meddőségi szakember van az országban. Legtöbb hajlandó előbb tönkretenni a nőt mindenféle hormonkezeléssel, mire mintát kér a "teremtés királyától".
27. Jaja, ezen én is kiakadtam. Úgy csinál, mintha tegnap írta volna a töri érettségit...
Kisapám, azóta elmúlt feletted 20(!) év...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!