Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit kellene tennem? Maradjak...

Mit kellene tennem? Maradjak vele?

Figyelt kérdés

Az exemmel megkezdtük a meddőségi kezeléseket. Inszemináció jönne, azaz jött volna. Sajnos kiderült, hogy megcsalt, érthető okokból nem szeretnék vele maradni.

A jövőben ha lesz új párom, akkor vele jelentkezhetek majd a meddőségi központba?

Még nem is tudtam felhívni őket, annyira kétségbe vagyok esve.

2022. márc. 1. 13:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon nehéz helyzetben vagy,megértem hogy nagyon vágysz a gyerekre,de én a megcsalást nem tudnám megbocsátani.Ha pedig ez nem menne, akkor a nyugalomban vége,és szar kapcsolatba pedig nem szabad gyereket vállalni.
2022. márc. 1. 14:25
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megbocsájtani én sem tudok, De nagyon vágyom már gyerekre.

Nem tudom mennyi ideig őrzik az adatokat és mivel állami lett minden kezelés így támogatást kapunk. Lehet később csak súlyos pénzekért tudnék kezeléseket igénybe venni.

És nem érzem fairnek, hogy így járjak egy h*lye pasi miatt.

Persze azt is tudom, hogy az élet nem mindig igazságos.

2022. márc. 1. 15:23
 13/20 A kérdező kommentje:

10-es. Nekem is van egy barátnőm, aki hasonlóan vélekedik. Ha a mostani párjától nem lenne majd, inkább spermabankba menne. Nem kezdene újból ismerkedni.

Én is azon gondolkozom hogy donorral még fogadnának-e továbbra is

2022. márc. 1. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodt lehetsz, minden további nélkül fogadni fognak az új pároddal is.

Azt ne hidd, hogy akkora álom egyedülálló amnyának lenni vagy benne maradni egy halódó kapcsolatban.

2022. márc. 1. 15:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De ha az exed, akkor gondolom, mar o sem akar veled gyereket vallalni, vagy?
2022. márc. 1. 15:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Ő szeretne békülni... Én hatalmasat csalódtam benne és nem tudok megbocsájtani. Próbálom elengedni a baba dolgot, vagy hogy esetleg egy új párral majd sima nőgyógyászhoz elmegyek a leleteimmel ha úgy alakul hátha tud segíteni
2022. márc. 1. 16:07
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Az élet/természet/bármi nem véletlenül rendezte úgy, hogy egy ilyen trógertől ne legyen gyermeked. A gyerek egy életre!!!!!!!!!! összeköt, ha aztán mégis bukta lesz a szoknyapecérrel.

Inkább légy hálás, hogy még most kiderült. Még mindig jobb, mint ha a terhesség alatt dugott volna félre, az olyan elegáns.

Rengeteg példa van rá, hogy a szétment pároknak a következő kapcsolatukban spontán jönnek a babák. Ez motiváljon. Ne alázd meg magad, könyörgöm.

2022. márc. 1. 16:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Igazad van köszönöm!!!
2022. márc. 1. 17:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyedülálló nőknek is csinálnak lombikot egyébként, de szerintem ehhez még fiatal vagy.
2022. márc. 24. 17:19
 20/20 A kérdező kommentje:
Végül összejött spontán... Szakítás után tudtam meg, 7 hetes vagyok és nem szóltam még neki... Persze tudom, hogy kellene...
2022. márc. 25. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!