Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit kellene tennem? Maradjak...

Mit kellene tennem? Maradjak vele?

Figyelt kérdés

Az exemmel megkezdtük a meddőségi kezeléseket. Inszemináció jönne, azaz jött volna. Sajnos kiderült, hogy megcsalt, érthető okokból nem szeretnék vele maradni.

A jövőben ha lesz új párom, akkor vele jelentkezhetek majd a meddőségi központba?

Még nem is tudtam felhívni őket, annyira kétségbe vagyok esve.

2022. márc. 1. 13:07
1 2
 1/20 anonim válasza:
94%
Dehogy maradj vele.
2022. márc. 1. 13:08
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem te voltál aki írt már ki kérdést,hogy gyanús a párja?Meg hogy 39?
2022. márc. 1. 13:09
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

Legyen eszed, dehogy maradj vele.

Igy akaranal vele gyereket, hogy masban is jar a farkincaja ?

2022. márc. 1. 13:13
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
A kérdést úgy kezded, az exemmel. Ennek fényében nem értem a "maradjak vele" kérdést.
2022. márc. 1. 13:27
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem is értem az ilyen kérdéseket.

Megcsal. Szerintetek vágjak bele vele életem egyik legmegterhelőbb mutatványába?

Igen! Nagyon jó ötlet. Közismert, hogy ő az egyetlen férfi a földön. Meg az is, hogyha megérzi a Kaáli intézet levegőjét, ő lesz a hűség mintaképe. Májusban esküvő.

2022. márc. 1. 13:27
 6/20 A kérdező kommentje:

2-es nem tudok ilyen kérdésről, de 32 évesek vagyunk. Az én oldalamon vannak gondok, apróbbak és már így is gyógyszereket szedek. Férfi oldalon nincs probléma.

És egyszerűen félek, hogy később majd nem fogadnak a központban, ha új párom lesz ☹️

Nem akarok már így tőle semmit de a gyerek utáni vágyam sem múlik el sajnos

2022. márc. 1. 13:29
 7/20 A kérdező kommentje:
Az exem, mert tegnap vége lett. De mégis nagyon sok dolog zajlik bennem. Ha most kiszállok a programból akkor még megismerni valakit, gyereket tervezni, ha megint nem sikerül újra nekiállni az egésznek. Alaphangon több év ☹️
2022. márc. 1. 13:33
 8/20 anonim ***** válasza:
68%

2es vagyok. Akkor nem te vagy.

32 évesen fiatal vagy, van még időd találni valakit aki igazán szeret es akivel lehet családod. Higyj nekem. Engem megcsaltak,és megbocsátottam, szültem is,hülye voltam,megcsalt megint. Ne kövesd el ezt a hibát.

Es miert ne fogadnának újbol? Biztos fogadnak.

2022. márc. 1. 13:34
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Nos, gondolom ha új kapcsolatod lesz, azért gondolom nem rögtön másnap terveztek gyereket előbb összeszoktok, összeköltöztök, megalapozzátok a jövtöket. Ez időbe telik. Addigra már senki nem fog emlékezni arra, hogy valaha jártál ott, sőt akár már a második lombikra is mehetnél, második férjjel.. Senkit nem fog érdekelni szerintem.
2022. márc. 1. 13:34
 10/20 anonim ***** válasza:
39%

Én némileg elvetemült vagyok és hozzád hasonló korú. Le is leszek pontozva, de vállalom.

Igazából két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy sarkon fordulsz és elsétálsz. Normál ember normál szituban ezt tenné, de tudomásul kell mellette venni, hogy ez azzal jár, hogy a gyerek projekt hosszú évekig tolódik, vagy talán egyáltalán nem is lesz, nem tudni.

A másik lehetőség, hogy adtok magatoknak mégegy esélyt, de mivel vége lett, feltételezem ez már nem opció.

A meddőségi klinikáról nem fognak kizárni azért, mert most kicsekkolsz személyes okokra hivatkozva.

És akkor a zárójeles verzió, ami miatt nem leszek népszerű... Én a férjemmel őszintén azt érzem, hogy nem találhatnék jobb apát a gyerekemnek. Két éve elmondtam neki, hogyha úgy állna a kapcsolatunk, hogy a végét járjuk, akkor is vállalnék vele babát, mert tudom, hogy függetlenül a mi kapcsolatunktól jó apja lenne és tudnánk együtt működni. Volt is egy mélypontunk, így nem légből kapott gondolat volt egy hősszerelmes állapotban. De itt azért nagyon komolyan félre kell tenni érzelmeket és elővenni a racionalitást, szóval én borítékolom, hogy az emberek 90%-ánál nem működne és ezért is leszek 0% itt is. :D

2022. márc. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!