Valaki segítene? Mit kéne tennem? Menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy imádom a sulimat de van pár gond.Eddig mivel kis létszámú iskolába járok (9 osztályos általános) ezért mindenkivel jóban vagyok a suliban és mindenkit ismerek volt egy nagy barátsági köröm úgyhogy inkább a népszerűbbek közé tartoztam (ami egyébként nem érdekel) és a tanulmányi átlagom is kiváló ergo semmi baj nem volt.Aztán az egyik barátommal összevesztünk pár hónapja és mindenki kiközösített már csak egy barátom maradt.Mondhatni nagy a szám megvédem magam de már az osztályban lévő értelmes emberek kiközösítenek és szívatnak.3 hónapja ,nem érzem jól magam.Árnyéka vagyok önmagamnak és néha már elsírom magam mert nem bírom hogy mindenki szemét velem az egyik barátom miatt.Véget akarok ennek vetni és átiratkozni egy másik suliba de utolsó évre?1 év miatt?teljesen idegen környezetbe.Pár embert ismernék az osztályomból a suliból még többet..én nem igazán szeretnék menni de.maradni sem akarok.Mit tegyek?Tapasztalatok?Érvek és ellenérvek?2016. máj. 17. 17:21
1/1 anonim válasza:
Maradj. Szünetben meg foglald el magad. Pl. Csinálj házit,olvass.
Vagy ha nagyon zavar akkor békülj ki a barátoddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!