Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? Hagyjam el vagy maradjak vele?
Már több mint 2 éve együtt vagyok a barátommal. Mindig is lusta volt, de vmiért nem zavart. De mostanában már nagyon.Sosem keres, nem beszélgetünk csak akkor amikor én ráírok, nem ír rám sosem. Mindig mikor megkérdezem hogy akar-e találkozni a válasza az h nem tudja.(Tudja, hogy ezzel a kijelentéssel az őrületbe kerget, de még is ez a válasza mindenre)Azt mondja, hogy fáradt, mert egész nap dolgozik és neki pihennie kell.(Egy boltban dolgozik, ahol pakolnia kell és segítenie ez eladóknak, de most tél volt és nem volt vevő, még most sincs) A pihenése abból áll hogy játszik. Vagy számítógépes játékkel vagy tipp mixezik. Amikor szeretnék elmenni valahova vele, akkor az a válasza hogy nincs pénze. De semmire se költ, de valahogy sosincs.
Amikor beszélek vele, hogy többet kéne kimozdulnunk, nem csak otthon ülni, azt válaszolja hogy ő ilyen. És általában ilyenkor veszekedünk. Amúgy 25 éves, erős fiatal ember, de úgy viselkedik, mint egy 80 éves.
Amikor a szakításra terelődik a téma, akkor azt mondja hogy nagyon szeret és én vagyok a világon a legfontosabb a számára és nem akar elveszíteni.
Nem tudom hogy mit kéne tennem, mert én is szeretem, de ezzel a dolgaival nagyon kiakaszt
ennek sanyi...
meg a kivéreztetés,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!