Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Vele maradjak vagy inkább hagyjam el?
Igen, szeretem, de ha megint megcsinálja, ha beledöglenék is elhagynám.
Volt egy válasz, hogy nem mennek együtt, hanem otthon isznak. Ez szép, de ha ő elmegy, akkor kivel igyak? Öntsem az ágyba az ő felére?? Nekem az a problémám, hogy mással tölti. Haverjai többet érnek?? Egész évben nem mennek bulizni, miért pont ilyenkor jut eszükbe?
Nincs azzal semmi gond, ha külön buliztok. Nekünk most lesz az első szilveszterünk és barátnőm mondta, hogy ha van olyan társaság, akikkel ilyenkor össze szoktam jönni és ez "kanbuli", akkor mehetek.
Nincs ilyen és vele fogom tölteni a szilvesztert, de a lényeg, hogy beszélünk róla. Ha lenne ilyen, akkor időben szólnék, hogy tudjon a barátnőivel programot szervezni.
Ha nem találna társaságot, akkor szintén vele maradnék vagy vinném magammal más társaságba.
Viszont ha lenne lehetősége neki is, de csak azért nem menne, hogy én se menjek a haverokhoz, akkor ezt féltékenységi jelentnek értékelném. (Azaz én dobnám!)
Beszélni is kell időnként egy kapcsolatban.
Akkor gondolom nincsenek is közös programjaitok....Csak neki külön néhány haverjával.
Neked nincsenek barátnőid?Néha jó eljárni csajokkal ide-oda párkapcsolat mellett.
Én csak a saját magamból indulok ki..Próbáltam barátnőkkel is ellennni,meg az exemmel is mentünk mindenfelé,a barátaival is,vagy csak kettesben...
Napokra eltűnni,hát az meg no comment!
Beszéltél már vele erről? Fel sem merült,hogy te is menjél velük?
Egyébként vannak neked barátaid?? Miért nem mész velük? Az év 365 napjából 363an tuti együtt vagytok. Nem mindenki szereti ha a párja a nyakán lóg és nincs saját élete..
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!