Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, hagyjam ott vagy maradjak vele? (lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg van barátom (két hónapja) mindent megtettem annak érdekében hogy a kedvében járjak szinte nem értékelte néha az az érzésem hogy csak csókolózni és ölelkezni akar. Viszont van egy srác aki még előtt próbálkozott nálam én elutasítottam, mert már képben volt a jelenlegi barátom. Letisztáztuk és abban maradtunk hogy haverok maradunk. Egy darabig ment is viszont egyre nehezebben tudta elviselni hogy mással vagyok jöttek az ajándékok édességek plüssök stb. Én még mindig nem voltam hajlandó összejönni vele. A barátom szinte semmit nem értékel a sütieimből alig akar enni úgy kell rátukmálni hogy figyelj legalább kostolj bele mert én csináltam neked szeretetből. A haverom viszont teljesen oda volt mikor megkostolhatta az egyik sütimet százszor jobban értékelte mint a barátom. Viszont vannak fura dolgai amivel állítása szerint felhagyna ha összejönnék vele. Viszont ebben nem bízom. És a szüleim sem kedvelik őt az egyik ok amiatt nem akarok vele összejönni a másik pedig hogy szeptembertől másik suliba megy és koleszos lesz. Érdemes elgondolkodnom azon hogy maradjak a barátommal próbáljak még kedveskedni neki megéri-e az erőfeszítés, vagy hagyjam ott egy bizonytalanabb pasiért akiről tudobb h legalább értékeli amit csinálok?
2010. aug. 5. 22:42
 1/7 StephanieXx ***** válasza:

Figyelj..ha két hónap alatt nem érezted,hogy érdekled,hogy tőrődik Veled..akkor én szakítanék.

Ismerős a sütis dolog,és tudom,hogy milyen bántó tud lenni ez a kis "apróság":S

A másik fiúval a dolgot átgondolnám..

1.Kolesz -Távkapcsolat:I

2. Fura dolgai

2010. aug. 5. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
na igen ez az ha szakítok vele tudom h úgyis próbálkozna de olyan szintűek a dolgai h nem biztos hogy tudnék benne bízni viszont ha a barátommal maradok hogyan tudnám érzékeltetni vele hogy kedveskedni szeretnék neki? mert ha sütivel nem jött be akkor mi mással már mint tudom h saját magammal de ez csak az egyik fele :S
2010. aug. 6. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel a mostani barátod nem nagyon értékeli a kedvességeskedéseidet, jobb lesz ott hagyni őt. Viszont a másik srácnak vannak fura dolgai, ami nem jó jel. :S

Lehet elküldeni a fr@ncba, de szerintem jobban járnál egy 3.-kal.

2010. aug. 7. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én otthagynám a mostanit, ha nem értékel. Ha mégis kellesz neki, akkor majd teper. :) Ha meg nem, akkor jobb megszabadulni tőle. :)

A másik srác... Hát, mi számít furának. :) Én megpróbálnám vele, ha amúgy bejön. Ha meg nem bírod a dolgait, szólj neki. Ha tényleg szeret,majd változtat. Ha nem változtat, mégsem vagy fontos neki, akkor lépj tovább.

2010. aug. 7. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csak ez a 2 pasi van a világon!!! Tessék nyitni másfele is!
2010. aug. 7. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Uhh, ez nekem hosszú... Sztem maradj vele, ne hagyd megszökni...
2010. aug. 8. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyik se. Keress egy harmadikat. Biztosan találsz valami normális kant. :) És soha ne fuss egy pasi után sem. Tanuld meg.
2010. aug. 8. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!