Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele maradjak vagy inkabb hagyjam?
Heló,
ahogy elolvastam, máris azt kérdeztem magamtól "Ezt nem én írtam?"....
Ezt én kérdeztem pár órával ezelőtt, ajánlom, hogy olvasd el, a válaszokat is!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Pár órával ezelőtt szakítottam vele, vártam a nagy szerelemre, nem jött, megismertem nálam idősebb férfit, nagyon félénk, de meglehet, hogy ő is csak egy nagy kaszanova!
Csináld azt amit én...Szakítsál a barátoddal, igen fájni fog neki, és neked is, mert fogod láttni, hogy szenved az elején...De ez majd áttmegy rajta, rajtad is! A nagy kaszanovával ha akarsz, találkozzál, de ne gyere vele azonnal össze, ismerd meg, hogy milyen, tudd meg, hogy érdemes lenne-e vele összejönni!
Semmiképp se legyél olyan kapcsolatban, ahol csak szenvedsz, vagy nem szereted a párod!
Azt nem értem az ien emberekbe hogy hogy lehet egyik pillanatról a másikra kiszeretni abból az emberből akit még előző nap csókolgattál és ölelgettél... Sztem ez alapján nem a barátod lesz gyerekes hanem te, mert még nemtudod te sem hogy mit akarsz igazán (az más tészta hogy a barátodat mi alapján itéled el gyerekesnek). Amugy a kérdésedben benne van a válasz is "másik pasi". Hidd el aki ilyet tesz az később ráfog ébredni hogy hoppá mit is tettem. Jártam már igy vagyis átéreztem ugyanigy szintén egy ilyen tipusú "gyerekes lánnyal" és hát jött is utánna hogy megbánta, de hát akkor már foglalt volt a szívem.
Én csak a véleményemet mondtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!