Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak most? Hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? Hagyjam vagy maradjak vele?

Figyelt kérdés
Meg akartam lepni a barátom azzal, hogy átmegyünk érte apukámmal (nem jó a kocsija). Apuval már lebeszéltem, nem mondott egyértelmű nemet rá. Ma vártam hogy 4kor eljön értem a munkahelyemre, de 4 előtt kicsivel csörög a telóm, a barátom volt és közölte, milyen "bunkó" vagyok, meg illetlen, hogy megkértem apumat, hogy hozzuk őt át hozzánk. Köpni nyelni nem tudtam, legszívesebben lecsaptam volna a telót. Tiszta ideg vagyok emiatt. Bárhogy akarom meglepni, bármi jót akarok neki, semmi nem jó. Azt gondolom, hogy már abszolúte nem szeret, és már semmit sem akar tőlem.
2010. febr. 5. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
ebből ha jól veszem ki túl nagy egoja van a srácnak beszéld meg vele s ha akkor is ilyeneket vág a fejedhez akkor sztem nem működik a dolog
2010. febr. 5. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
ehh..necces:Ssztem ülj le vele beszélni.s ha ennek hatására sem történik semmi,akkor sztem hanyagold:S
2010. febr. 5. 18:29
 3/4 anonim válasza:
emiatt még ne szakíts vele...lehet kellemetlen volt neki a helyzet..beszéljétek meg...ja és ezentúl ne csinálj neki semmi jót, ne kényeztesd el! aztán lehet értékelni fogja a kedvességedet....
2010. febr. 5. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:

csak túlságosan meg akar neked felelni a srác ;)

vagy lehet az első válaszolónak van igaza, hogy kicsit sok az egoja.

hívd fel és beszéld meg vele ezt, hogy miért volt baj ez az ötlet és kérdezz rá szeret-e még téged egyátalán. :)

2010. febr. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!