Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele maradjak vagy inkább hagyjam?
•előzmények röviden: nagyon boldogok voltunk 1ütt, de a kapcsolat 1 idő után kezdett laposodni..(talán azért mert keveset találkoztunk, PEDIG egy városban lakunk!)A fiú végül szakított, de utána megmaradtunk még jó kapcsolatban..és beszélgettünk is msn-en.. azthittem újra összejövünk, és minden úgy lesz mint régen.. és sokszor írta is nekem, hogy szeretlek stb.....de nem kérdezett rá..!
•és a történet: a dolog pont a szülinapomon történt..(aug.20.) mind 2en egy városi ünnepségen voltunk, de ő ott megismerkedett egy lánnyal és 1ütt voltak egész nap!este mikor rákérdeztem, hogy ez mivolt..nem mondott rá semmit..csak elkezdte mesélni a napját.. (és még annyit hozzá fűznék, hogy: majdnem le is feküdtek..!és ezt így elmondta nekem) utána nagyon sokáig nem beszéltünk, de egy nap rám írt; elkezdtünk újra beszélgetni, találkoztunk és végül összejöttünk..de a kapcsolat nem olyan mint régen..nemtudok benne már úgy megbízni, és félek, hogy újra megteszi (mellesleg most is nagyon kedveset találkozunk..de amikor vele vagyok akkor mégis a fellegekben járok..) ----megéri vele lenni?úgyérzem nagyon szeretem a fiút!!és ha belegondolok, hogy szakítás lehet a vége akkor nagyon elszomorodok! SEGÍTSETEK!!
Másképp látom.Ha le is feküdt volna azzal a lánnyal,akkor sem csalt volna meg téged,hisz szakítottatok,csak épp még megmaradt a beszélő viszony.Az más kérdés,hogy nem volt szép tőle,hogy erősen tartotta benned a reményt,azzal,hogy olyanokat irogatott,hogy szeretlek stb.Az se volt szép,hogy veled beszélte meg a másik csajjal való ügyét.
Ha úgy érzed,hogy most minden jó és esetleg most többet is tudnátok találkozni (ezt csak akarni kell),akkor ne félj és élvezd ki,amig tart.Hidd el senki nem kap garanciát arra,hogy a párjával fog megöregedni,mindenkiben ott a félsz,hogy vajon mikor veszítem el,de így nem lehet élni.Szered,érd el,hogy ő is szeressen és küszöböljétek ki azokat a hibákat,amiket korábban elkövettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!