Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit kéne szedtem vagy tennem...

Mit kéne szedtem vagy tennem hogy meg maradjanak a babák?

Figyelt kérdés
Eleinte mindig csak azt hittem hogy beképzelem magamnak a tüneteket és mindig ugyan az lesz a vége késéssel de megjön.Most már biztos vagyok benne hogy jó pár baba elment mielőtt én meg bizonyosodhattam volna arról hogy van,létezik.Mindig a legelején,nem várt után napokkal 1-2 héttel.Nem is ez a lényeg,ebbe ugyis jó páran bele fognak kötni.A kérdésem az hogy mit szedjek vagy igyak vagy mit tegyek ne tegyek hogy meg maradjanak ezek a babócák vagy hogy rendesen beágyazódjon a baba?!
2010. nov. 21. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elmész nőgyógyászhoz, kérsz hormonprofilt, és megnézi, van-e bibi. Ha van, ír fel rá gyógyszert. Ha tényleg így van, ahogyan érzed, akkor ahhoz hormonális támogatás kell.
2010. nov. 21. 21:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak a nődoki tud neked segíteni, hogy az okát és gyógymódot megtalálja, mindenképpen alapos vizsgálat kell.
2010. nov. 21. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
És csak érzésed szerint voltak babák vagy teszteltél is?Mi számit késésnek?
2010. nov. 21. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Én tudnék mondani olyat, amit szedj, de tök fölösleges, mert nem biztos, hogy attól jobb lesz. Meg szerintem nincs receptre. Csak orvos tudná megmondani, hogy ha valóban vetélés történt, az mitől van a te esetedben....
2010. nov. 21. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
22.00-s vagyok. Mégis leírom, amit én meddőségi kezelés után terhességmegtartás céljából kaptam, (pedig nem volt előtte vetélésem), mert megnéztem: vényköteles. Utrogestan hüvelytabletta, de ez sárgatest-elégtelenség okozta vetélés esetén lehet kezelési mód. Ami ugye nem biztos, hogy nálad fennáll. Mondjuk nálam sem állt fenn, mégis ezt kaptam...
2010. nov. 21. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Tesztet csináltál? Alá tudod vele támasztani, hogy valóban volt baba? Vagy csak megérzés? Egyébként erre csak úgy magadtól ne kezdj el semmit szedni. Elmész a nőgyógyászhoz, elmondod mi a problémád, és ezután történik egy részletes kivizsgálás. Lehetséges, hogy a hormonok nincsenek teljesen rendben azért nem tud beágyazódni rendesen, de több más oka is lehet, és azt kéne kideríteni. Tudod, nem a tünetet kell gyógyítani, hanem az okát. Olvastam itt valakitől, hogy nála is ugyan ez volt, hogy majdnem minden hónapban volt egy pozitív tesztje, majd pár nap késés után megjött, és utána a tesztek is negák lettek, nem volt baba. Először azt hitte, hogy a teszt rossz, de aztán kiderült, hogy valószínüleg akkor voltak is babák, csak elmentek. Majd a vizsgálat kimutatta, hogy a férje katonái fertőzöttek voltak, és ezért nem sikerült sosem, mert nem voltak egészségesek.

Úgyhogy ha ez tényleg így van nálad, hogy sorozatban elvetélsz, akkor kivizsgálás kell, mert sok oka lehet. És ezt magadnak nem tudod megoldani.

2010. nov. 21. 23:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt többször mint a kérdezőnek, csak annyi különbséggel, hogy voltak pozitív tesztjeim is, majd késett pár napot és megjött, voltam nődokinál is aki küldött vérvételekre, minden hormonom rendben van!!És hiába kértem ,hogy adjon valami hormonpótlást nem adott, azt mondta értsem meg nem szabad ha nem indokolja semmi..elküldte a páromat spermavizsgálatra, és bakterológiára ott derült ki, hogy baktériumokkal fertőzött a spermája és ezért nem maradnak meg a babák, antibiotikumos kúra kellett csak ,hogy megoldódjon a gondunk, neked is azt tanácsolom ne csak magadat nézesd meg hanem a párodat is, mert sokszor csak ennyin múlik.
2010. nov. 22. 11:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Jáh most látom 23.48, hogy rólunk írtál, igen így volt!!csak azután olvastam el a komidat miután leírtam a sajátomat.
2010. nov. 22. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
hÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ lányok...azt hiszem,nálunk is ez lehet akkor a probléma:(Fel is hívom az orvosomat.
2010. nov. 22. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok mondani, mint a többiek, hogy doki, viszont, ajánlom még a cickafark-palástfű tea kúrát. Cickafark teát az ovuig kell inni, utána palástfű teát..elvileg segít a beágyazódásban..persze egy jó kivizsgálást ez nem pótól, de egy próbát megér!
2010. nov. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!