Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit kéne szedtem vagy tennem...

Mit kéne szedtem vagy tennem hogy meg maradjanak a babák?

Figyelt kérdés
Eleinte mindig csak azt hittem hogy beképzelem magamnak a tüneteket és mindig ugyan az lesz a vége késéssel de megjön.Most már biztos vagyok benne hogy jó pár baba elment mielőtt én meg bizonyosodhattam volna arról hogy van,létezik.Mindig a legelején,nem várt után napokkal 1-2 héttel.Nem is ez a lényeg,ebbe ugyis jó páran bele fognak kötni.A kérdésem az hogy mit szedjek vagy igyak vagy mit tegyek ne tegyek hogy meg maradjanak ezek a babócák vagy hogy rendesen beágyazódjon a baba?!
2010. nov. 21. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
11:14-es! Igen, valószínű, hogy rólatok írtam, mert itt olvastam a történetet a gyakorin. Ne hari, hogy továbbadogatom, de nem gondoltam, hogy pont te is látod a kérdést, és megírod neki. Viszont jó ha tudja, hogy ilyen probléma is fennállhat, és mindenképp menjen orvos.
2010. nov. 22. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Dehogy haragszom, sőt örülök, hogy írtad, mert igen is ezekről a dolgokról sem árt, ha tudnak mások is, még egyszer köszi:)
2010. nov. 23. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!