Hogy lehet ezt elfogadni/nem stresszelni rajta,hogy mindenkinek körülöttem előbb sikerül a baba,mint nekünk?
Ah, nehéz ezen nem stresszelni. Szerintem ez csak akkor valtozik majd, ha már teherbe esel. Nekünk másfél év volt, közben egy fájdalmas vetelessel, de a vágy már regebbota megvolt...körülöttem is mindenki terhes lett, és nem tudtam elengedni a témát...
Most meg azon stresszel ék, hogy a következő ultrahangon minden rendben legyen..
Nagyon is ismerős, borzalmasan bele tudom élni magam az önsajnálatba.
2 éve várunk tesóra, eddif 1 lombikkal a hátunk mögött. (Lezárt petevezetők, bár kisfiamnál még ilyen gond nem volt, de ő sem jött azonnal)
Sajnos a lombik missed abbal végződött, egypetéjű ikerterhesség volt.
Én is átérzem ezt. 36 éves vagyok, 3 éve próbálkozunk, rengeteg kivizsgálás, csalódás után a lombik sikeres lett, de 10 hetesen leállt a babám szive. Azóta nem voltunk lombikon, majd nemsokára megyünk megint. De rettegek, hogy ugyanaz lesz megint.
Mindig azt mondogatom magamnak, hogy minden okkal történik, de igazából nem sokat segít. Nehéz.
És nekem nem is a facebook miatt, hanem mert pl a babás barátok is sokan lekoptak.. és olyan barátaik lettek, akik szintén babásak. És ez fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!