Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy lehet ezt elfogadni/nem...

Hogy lehet ezt elfogadni/nem stresszelni rajta,hogy mindenkinek körülöttem előbb sikerül a baba,mint nekünk?

Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk, voltunk kivizsgálásokon, nem találtak semmit. Minden hónapban mikor megjön egyre jobban elkeseredek... Ráadásul sorban rakja ki mindenki Facebookra hogy babájuk lesz, még azok is akik eddig panaszkodtak,hogy valami baj van ami miatt nem sikerül. Hogy lehet ezt feldolgozni?
2021. nov. 26. 16:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek🙏
2021. nov. 26. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ah, nehéz ezen nem stresszelni. Szerintem ez csak akkor valtozik majd, ha már teherbe esel. Nekünk másfél év volt, közben egy fájdalmas vetelessel, de a vágy már regebbota megvolt...körülöttem is mindenki terhes lett, és nem tudtam elengedni a témát...

Most meg azon stresszel ék, hogy a következő ultrahangon minden rendben legyen..

2021. nov. 26. 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi is érintettek vagyunk, és nagyon nehezen bírjuk. Vizsgálatról vizsgálatra, lombikról lombikra. De nem szabad feladni soha! Sok erőt és kitartást! 38f
2021. nov. 27. 14:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az ilyen hónapok a legrosszabbak, pl most is késett 3 napot, elkezdtem reménykedni, aztán enyhe barnázás, feladtam teljesen, erre utána az is elmúlt, ismét valahol reménykedni kezdtem, erre ma megjött :(
2021. nov. 28. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen más cipőben vagyunk a férjemmel, csak 3 hónapja próbálkozunk, de már ilyen kevés idő után is érezzük magunkon a nyomást. Furcsa pedig annyira nem rég határoztuk el magunkat, nem várunk rég óta, de mi is csak olyanokat ismerünk akiknek elsőre sikerült (akár zsinórban 3x is). Nem akarok versenyezni senkivel a facebookon de ilyenkor ösztönösen felmerül az emberben a kérdés hogy mi baj van velem.
2021. nov. 28. 10:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 13 honapig probalkoztunk, par napja teszteltem pozitivat! Az az 1 ev nekunk is sokszor nehez volt, februarra volt is idopontunk meddosegibe, erre osszejott!Probaltunk mar mindent,nem tudom minek koszonheto de osszejott, es mostmar en is azon izgulok h minden rendben legyen!Nagyon nehez ez es erre tenyleg nincs jo tanacs, vagy ha van az sovany vigasz! Kitartast, te is anyuka leszel nemsokara ❤️
2021. nov. 28. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon is ismerős, borzalmasan bele tudom élni magam az önsajnálatba.

2 éve várunk tesóra, eddif 1 lombikkal a hátunk mögött. (Lezárt petevezetők, bár kisfiamnál még ilyen gond nem volt, de ő sem jött azonnal)

Sajnos a lombik missed abbal végződött, egypetéjű ikerterhesség volt.

2021. nov. 29. 11:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is átérzem ezt. 36 éves vagyok, 3 éve próbálkozunk, rengeteg kivizsgálás, csalódás után a lombik sikeres lett, de 10 hetesen leállt a babám szive. Azóta nem voltunk lombikon, majd nemsokára megyünk megint. De rettegek, hogy ugyanaz lesz megint.

Mindig azt mondogatom magamnak, hogy minden okkal történik, de igazából nem sokat segít. Nehéz.

És nekem nem is a facebook miatt, hanem mert pl a babás barátok is sokan lekoptak.. és olyan barátaik lettek, akik szintén babásak. És ez fáj.

2021. nov. 30. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!