35 feletti meddőséggel küzdő nők, hogy viselitek amikor a korotokkal stresszelnek titeket?
Mintha mi tehetnénk róla, hogy eddig nem jött össze....
mit kezdtek az olyan beszólásokkal, amikor azzal stresszelnek, hogy már kockázatos gyereket vállalni stb stb?
Hogy reagáltok az ilyen beszólásokra?
nem....az oltásokról beszélgettünk (mert mi a covid oltás mellett döntöttünk) majd közölte, hogy nem az oltáson kellene aggódnom, hanem a korom miatt....
tudja jól, hogy már több mint másfél éve próbálkozunk.
Nyilván nem gonoszságból mondta, de őszintén nem tudom mit lehet ezzel kezdeni, mert szabályosan dühít az ilyen hozzáállás mivel ostobaság és nem segítség...ilyenkor ha az ember nem tud segíteni azzal amit mond, akkor én úgy gondolom jobb ha nem is mond semmit....
én nem tudom, de nekem soha nem jutna eszembe a másikat ilyenekkel stresszelni, inkább biztatnám a másikat, hogy minden rendben lesz, nem kell aggódni.
Mit lehet válaszolni ilyenkor?
Hogy lehet ezeket a dolgokat kezelni?
Legszívesebben elmenekülnék jó messzire, hogy senkivel se találkozzak aki szóba hozza a babaprojektet, mert már gyűlölöm, hogy mindenki tudja, hogy próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!