Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 35 feletti meddőséggel küzdő...

35 feletti meddőséggel küzdő nők, hogy viselitek amikor a korotokkal stresszelnek titeket?

Figyelt kérdés

Mintha mi tehetnénk róla, hogy eddig nem jött össze....

mit kezdtek az olyan beszólásokkal, amikor azzal stresszelnek, hogy már kockázatos gyereket vállalni stb stb?

Hogy reagáltok az ilyen beszólásokra?

2021. márc. 21. 18:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki meddő, az 25 évesen sem fog tudni gyereket szülni.
2021. márc. 21. 18:32
 2/29 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen emberekkel nem kell tartani a kapcsolatot.
2021. márc. 21. 18:43
 3/29 A kérdező kommentje:
hát az nehéz ha párom családjához tartozik..:S
2021. márc. 21. 18:46
 4/29 anonim ***** válasza:
66%
Miért nehéz? Szeretsz szenvedni?
2021. márc. 21. 19:45
 5/29 A kérdező kommentje:
hát nehéz elkerülni a találkozást a másik családjával, no meg tényleg érdekelne, hogy mások hogy kezelik , milyen választ adnak arra ha a korukkal jönnek nekik? Vagy én vagyok az egyetlen akit stresszelnek azzal, hogy hány éves vagyok és mennyire kockázatos ilyenkor a gyermekvállalás?
2021. márc. 21. 19:49
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En mar 30 evesen is ezt hallgattam, úgyhogy atérzem. Aztan lett egy gyerekem... most azert sajnalkoznak meg emlegetik a koromoat, mert nincs tesó.
2021. márc. 21. 20:04
 7/29 A kérdező kommentje:
akkor ennek sosem lesz vége...:S
2021. márc. 21. 20:06
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. egy kollégának mondtam annyit nagyon finoman, hogy ilyet sose kérdezzen nőtől, mert nem tudhatja, mi áll a háttérben. Akkor már javában lombikoztunk, csak nem akartam az orrára kötni, de szerintem vette a lapot. Ha nem olyan ember kérdezi meg, akit amúgy kedvelek, akkor valszeg elküldöm melegebb éghajlatra, de ilyen még nem volt.
2021. márc. 21. 20:33
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Mármint azt kérdezte meg hogy mikor lesz már gyerek, mert már benne vagyok a korban és hát na... :)
2021. márc. 21. 20:35
 10/29 A kérdező kommentje:

nem....az oltásokról beszélgettünk (mert mi a covid oltás mellett döntöttünk) majd közölte, hogy nem az oltáson kellene aggódnom, hanem a korom miatt....

tudja jól, hogy már több mint másfél éve próbálkozunk.

Nyilván nem gonoszságból mondta, de őszintén nem tudom mit lehet ezzel kezdeni, mert szabályosan dühít az ilyen hozzáállás mivel ostobaság és nem segítség...ilyenkor ha az ember nem tud segíteni azzal amit mond, akkor én úgy gondolom jobb ha nem is mond semmit....

én nem tudom, de nekem soha nem jutna eszembe a másikat ilyenekkel stresszelni, inkább biztatnám a másikat, hogy minden rendben lesz, nem kell aggódni.

Mit lehet válaszolni ilyenkor?

Hogy lehet ezeket a dolgokat kezelni?

Legszívesebben elmenekülnék jó messzire, hogy senkivel se találkozzak aki szóba hozza a babaprojektet, mert már gyűlölöm, hogy mindenki tudja, hogy próbálkozunk.

2021. márc. 21. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!