35 feletti meddőséggel küzdő nők, hogy viselitek amikor a korotokkal stresszelnek titeket?
Mintha mi tehetnénk róla, hogy eddig nem jött össze....
mit kezdtek az olyan beszólásokkal, amikor azzal stresszelnek, hogy már kockázatos gyereket vállalni stb stb?
Hogy reagáltok az ilyen beszólásokra?
Nálunk is most az oltással van probléma.
Meg úgy az egésszel.
35 felett vagyok, nem részletezem, eddig férjem sem akart gyereket. Aztán pár éve mondani kezdte. Most nem írom le az egész történtet. A lényeg, hogy az anyósom és pár idióta családtagja is azt hiszi csak rajtam múlik minden. Egyszer már leírtam egy kérdéshez, nekem volt az, hogy családi rendezvényen két éve erőszakosan faggatózni kezdtek FÉRFI barátok rokonok, hogy de a gyerek hol van, gyerek, gyerek? Miért nem szültem még?! Nem engedték, hogy arrébb menjek, nem írom le az egészet. Nagyon nyomasztó volt. Ő meg nem vette észre, nevetve ivott. Amikor elmondtam neki nagyon kiborult. Azóta kerülöm a családját, vagy csak beköszönök és ennyi.
Viszont most egy éve teljesen bekattant a férjem és mindent rám terhel. Ezt sem részletezem, elég annyi, hogy az egészet rám akarja "kenni". Hogy én halogattam eddig, stb. Oltatni nem akar, mert a gyerek az első. Folyamatosan nyomaszt. Szóval nálunk eléggé úgy néz ki, rámegy erre a házasságunk. Van egy érzésem, hogy ez a családja hatása is.
Ez nem cseszegéztés, ez tény.
Minél idősebbek vagyunk, annál nehezebb és kockázatosabb.
Tudom hogy a könyödödön jön ki mikor 1000x hallod, de ez így igaz.
Miért lettem lepontozva?
Nem igaz hogy minél idősebbek vagyunk annál kockátatosabb? 20 évesen egész más mint 50 évesen. Az idő megy, én is ebben a helyzetben vagyok, attól ez még tény, akkor is ha nem tetszik.
Hoppááá 13-as! nyilván értem én , hogy stresszelni kell a nőket, de én azt gondolom, hogy ha valakinek hihetünk akkor az Czeizel Endre....:)
Amúgy én már emlékszem, hogy huszonévesen is olvastam róla, hogy a 35 felett szülő nők gyermekei sokszor okosabbak, nyugodtabbak és még a nyelvtanulás is könnyebben megy nekik...:) :P
Az viszont tény, hogy nehezebben jön össze a gyermekáldás ebben a korban, de én azt gondolom , hogy a kora miatt stresszelni egy gyermekvállalás előtt álló nőt nem valami hasznos dolog, hiszen értelmetlen.
Fiatalabbak ugye nem lehetünk, viszont ha stresszelünk az csak káros lehet.
Magyarul egy nőt a korával stresszelni csak árthat és nem használ, és ha már az ember segíteni nem tud a másiknak, akkor legalább ne stresszelje feleslegesen.
No de divat lett a 35 feletti nőket terrorizálni a korukkal.
De kérdező, te most meddő vagy vagy csak még nem jött össze/nem akartál gyereket? Nem igazán értem, a kérdésben meddőséget említesz, de aztán meg mindig a kort.
Nyilván mindegyik esettel valakit szekálni bunkó dolog, de az elsővel különösen. Ha ez a helyzet, én pláne megmondanám a rokonoknak, hogy csend legyen.
Én meg azt nem értem hogy mi ez a hoppás szöveg.
Nekem nem kell bizonygatnod semmit, az elég bizonyíték hogy minél idősebbek vagyunk annál nehezebben jön össze. Ez biológia. De haragudhatsz rám azért mert így van, ha így könnyebb neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!