Kamaszok, milyen sokat szoktatok aggódni, stresszelni valami miatt?
Én leginkább a lovam miatt.. meg az anyagiak.. (nem a szüleim sajátom.. [cirka 120E-t kéne júniusig össze kapnom..:S] )
Amúgy minden mást nagy ívben le sz*rok... feleslegesnek tartom hogy a tanulás miatt (pl) ideges legyek.. valahogy majd úgyis lesz..
14/l
Igen, elég sokat. Szüleim, állataim, suli, barátok, fiúk.. Mostanában sok minden összejött.
16/L
kb minden percben ,mindig más miatt
tanulás,barátok,kinézet,család,pénz
:((
15/L
Kamaszkorban rengeteg a stressz.Adott társasághoz beilleszkedni,vagy annak megfelelni állandó aggodalmat kelt.Ez rengeteg más faktort is magával hoz.Például aki meg szeretne felelni az oktatás elvárásainak,az a tanulás miatt aggódik.Aki pedig a társaságnak,az esetleg az anyagiak,kinézet,személyiség miatt.
Szóval a stressz és aggódás ebben a korban rengeteg dologgal összefügg.
Mint kamasz,én ezt nyilatkozom.
Igen, nekem nem jön be eddig az élet semmilyen téren se, tanulási téren bejön, csak állandóan szidnak, hogy az a 4-es lehetne 5-ös is :\
Am amikor nem kéne idegeskedni, akkor is stresszes vok, h nehogy lejárassam magam, meg h nehogy elb*sszak valamit. :\
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!