Kamaszok, a téliszünetben mikor kezdtek el tanulni az iskolára?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 09:13
1/16 anonim válasza:
Már mostanság megkezdeném, mert azután utazunk el sízni, ott meg semmi kedvem nem lesz tanulni.
2/16 slora válasza:
Én most hétvégén kezdek el tanulni :)
3/16 anonim válasza:
nem szoktam tanulni, mert okos vagyok.
4/16 anonim válasza:
nekünk 4.én kezdődik a suli szóval majd 3.án estefelé :D
6/16 anonim válasza:
Már tegnap elkezdtem nézegetni a dolgokat. Sajnos sok a lemaradásom. Ezen a héten megtanulok, jövőhéten pihenés lesz :)
7/16 anonim válasza:
Úgy tudom, sok helyen szünet után lesz a dolgozatözön, nálunk jófejek voltak a tanárok, és inkább szünet előtt írattak meg velünk mindent, hogy a szünetben pihenhessünk. Így nekem nem kell különösebben semmire sem tanulnom, és idáig messze el is kerültem a tankönyveimet. :D Karácsonykor eszembe nem jutott volna, tegnap is lustultam, ma találkozom majd a barátnőimmel, újév miatt hétfőn-kedden a barátnőmnél leszek, úgyhogy úgy döntöttem, a hétvégét szánom rá a tanulásra, aztán szerdán pedig átismételgetem a dolgokat.
16/L 10. osztály
8/16 anonim válasza:
Már tegnap elkezdtem :/ Sokat kell(külön feladatok, egy csomó), és holnaptól kezdve folyamatos vendégségek lesznek.
15/L 10.osztály
9/16 anonim válasza:
Én már ma délután elkezdek, lesznek nehéz dolgozatok és felelések. (Amúgy már 3.-án megyünk suliba. Jól látom, valakinek csak 7.-én kell? Mázlisták. :D) 14/L
10/16 anonim válasza:
Mi volnánk itt kissé mázlisták, Romániában. 13-án kell bemenjünk, de ennyit meg is érdemlünk a románórák miatt, meg, mert 50 percesek az órák, nem 45. De úgy tudom, nekünk így is többet kell járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!