Iskolára felkészítő feladatlapokat hol tudok letölteni a netről?
4,5 éves lányom rengeteg energiával van feltöltve ,már beírattuk úszni,de még mindig teng benne az energia.Nagyon szereti a fejlesztő feladatokat,de nem győzöm anyagilag a feladatos könyveket.Tudtok olyan oldalt ahol le lehet ezeket tölteni?Most próbálom tanítani számolni,eddig kakukktojásos,logikai feladatokat csináltunk.De nagyon érdeklik a számok és betűk is.Bármilyen ovisoknak való feladatsor érdekelne.Előre is köszönöm mindenkinek aki tud vagy megpróbál segíteni.
Egy 4,5 éves kislány és egy 4 hónapos kisfiú anyukája.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem csak te tudsz nekem írni?Hogy tudok neked privibe írni?Nem látok semilyen ikont.
Viszont érdekelne eza fejlesztő feladatos doldog.Megköszönném ha tudnál segíteni.Köszönöm előre is.
Szia!
Sajnos nem.Gond van a postafiókommal.Beállítottam egy új e-mail címet.Megtennéd,hogy elküldöd újból?Nagyon szépen köszönöm.Szép napot!
Igen,megjött.Nagyon szépen köszönöm!!!
Még ma átnézegetem.
Nagyon aranyos vagy.
Szép napot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!