Kispapáknak ismertek valami jó felkészítő cikket? Mi történik velünk, miért sírunk mindenen. Stb
Én most keresgéltem, de nem találtam olyat.
Előre is köszi :)
Ez egy elég általános cikk:
Az én Párom olvasgatta a Felicitasos csomagban (amit a védőnő ad) lévő kiadványokat, így eléggé felkészült, jól is viseli a dolgot :)
Boldog babavárást Nektek :)
Ez a könyv óriási. Párom tavaly karácsonyra kapta apróságként más dolgok mellé, de ha jól emlékszem 2-3 nap alatt kiolvasta. Humorosan, poénosan írja le mi zajlik Velünk a kilenc hónap alatt sőt még utána is! :D Olyan jókat nevettünk néhány soron, mert természetesen én meg azonnal magamra ismertem. :D Könnyedén, és ami a legfontosabb férfi szemmel mutatja meg ezt az időszakot, nagyon érdemes megvenni. Amikor én kerestem boltokban, alig lehetett valahol kapni, gondolom nem véletlen :)
Én egy könyvet találtam a neten, bár még nem vettem meg, de jókat olvastam róla, Karácsonyra készülök megvenni.
Szily László: Kitolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!