Kamaszok, a téliszünetben mikor kezdtek el tanulni az iskolára?
Nagyon valószínű, hogy utolsó nap :D vagy inkább... január 3-án...reggel a buszon és a metrón. :)
16L
10-dik válaszoló.
14-én kell menni, akkor van hétfő :D
Amúgy igen megérdemeljük, amiatt a sok rossz román óra miatt... és nem kell többet járjunk, mert Magyarországon hamarabb kezdik a tanévet és hamarabb fejezik be.
Visszatérve a kérdésre, nem kell tanulnom semmit, mert tavaly óta decemberbe lezárják az első félévet, így nincs amit. Mondjuk van akinek hagynak, nekünk szerencsénk volt. Plusz most kilencedikes vagyok, tavaly vizsgáztam, ezért akkor muszáj volt, de most laza az élet :D
Pontozzatok le, de nem fogok. Írtunk több témazárót az utolsó héten, azokra tanultam. Érzem, hogy jól sikerültek. Nem vagyok hülye és könnyen megjegyzem, amit meg akarok. Simán írtam négyes témazáró dolgozatot, semennyi tanulással. (Ne hibáztassatok, nem tudtam, hogy írni fogunk. Beteg voltam és valahogy elfelejtettek szólni)
Egyszóval: Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!