Ti hogy készültök a szülésre? Próbálok nem stresszelni ezen, de elég nehéz?!
én várom is már nagyon, de rettegek is tőle, már alig várom, hogy túl legyek rajt és végre itt legyen a kiséletem :)
38+5 hkm
Igaz, én már 3 éve túl vagyok rajta, de még tisztán emlékszem: Rettegtem. A taktikám a túlélés volt. Bármi lesz, nem halok bele...
Volt egy kisebb komplikáció, de ez meggyorsította az eseményeket, és viszonylag gyorsan túl lettem rajta elég kis "sérülésekkel", tehát nagyon gyorsan regenerálódtam, maradandó nyomok nélkül.
Fajdalom nelkuli szules nincs, tehat ha szulni szeretnel (vegre) orulhetsz ha beindulnak a fajasok. Minden egyes fajassal kozelebb kerulsz a babahoz, ugyhogy vard a fajasokat mint a messiast. Ugyhogy a fajasoknak orulni kell!!!
(nem tudom igy lesz-e nalam, ha tenyleg beindulnak a fajasok O:))
Most hirtelen ez jutott eszembe en 38h4n :) (apr. 23-ra vagyok kiirva, de ha minden igaz, 20-an a baba merete miatt lehetsegesen meginditjak) az elso fiam, 38.h 5.n-on szuletett.
Szules utan meg majd hianyzik a mozgo poci ;(
igazából nem a fájdalomtól félek, hanem a repedés,szakadás, vágástól - tehát inkább a kitolás szakasztól .. :/
tudom, mindenki azt mondja, hogy azt meg se fogom érezni..stb. , de mivel új élmény lesz számomra egykissé pánikolok tőle
szerencsére viszonylag nagy a fájdalom küszöböm ( bár majd most kiderül mennyire ) :D
a fájásokat már "nagyon várom" , mert már eléggé terhes ez a terhesség, főleg az alvás fájdalmas :(
remélem könnyen és hamar túl leszünk rajt és úgy jövök ki a szülőszobáról, hogy nem volt vészes! próbálok pozitív lenni, de néha nehéz :/
málnalevél teát ti ittatok? az mennyire segít? ma csináltam először, lehet későn kezdem el- de remélem így is segít majd egykicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!