Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti hogy készültök a szülésre?...

Ti hogy készültök a szülésre? Próbálok nem stresszelni ezen, de elég nehéz?!

Figyelt kérdés

én várom is már nagyon, de rettegek is tőle, már alig várom, hogy túl legyek rajt és végre itt legyen a kiséletem :)

38+5 hkm

2016. ápr. 13. 10:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
22-én megszületett a kismanóm - féltem, hogy úgy jövök ki nem szülök többet, de annyira gyors és könnyű szülésem volt szerencsére, hogy egyáltalán nem volt vészes! csak az utolsó 1 óra volt nagyon rossz :)
2016. máj. 2. 05:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Gratulalok! Meselj, hogy volt?
2016. máj. 2. 09:13
 13/14 A kérdező kommentje:

igazából 22-én amnioszkópiára mentem 8órára, nem szülni! de hajnali fél5-től már voltak fájásaim, de nem foglalkoztam annyira vele azt hittem csak jósló, 7 körül már 2 percesek voltak - ekkor már gyanús volt, de így se siettem a kórházba ( nem voltak olyan erős fájdalmaim, mint ahogy sokan mondják, ezért szép lassan bementem a vizsgálatra) az orvosomnak is mondtam, mintha lennének fájásaim és felvettek a szülőszobára, mert már nyitva voltam :) fél12 fele burkotrepesztett-na utána megéreztem a fájásokat- de kibírható volt! aztán fél1 kor már mondta az orvos, hogy nyomhatok - 10-15 perc alatt már kint is volt :) a gátmetszést meg se éreztem, de láttam mikor vágta ollóval!

a kismanóm úriember módjára a kiírtnapon bújt ki magától 3800 gr és 53 centivel :)

szóval szerencsére úgy jöttem ki a szülőszobáról, hogy bármikor visszamennék ( csak a következő is ilyen gyors és "fájdalommentes" legyen) :D

2016. máj. 4. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok és jó egészséget mindkettőtöknek!
2016. máj. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!