Ti hogy készültök a szülésre? Próbálok nem stresszelni ezen, de elég nehéz?!
én várom is már nagyon, de rettegek is tőle, már alig várom, hogy túl legyek rajt és végre itt legyen a kiséletem :)
38+5 hkm
igazából 22-én amnioszkópiára mentem 8órára, nem szülni! de hajnali fél5-től már voltak fájásaim, de nem foglalkoztam annyira vele azt hittem csak jósló, 7 körül már 2 percesek voltak - ekkor már gyanús volt, de így se siettem a kórházba ( nem voltak olyan erős fájdalmaim, mint ahogy sokan mondják, ezért szép lassan bementem a vizsgálatra) az orvosomnak is mondtam, mintha lennének fájásaim és felvettek a szülőszobára, mert már nyitva voltam :) fél12 fele burkotrepesztett-na utána megéreztem a fájásokat- de kibírható volt! aztán fél1 kor már mondta az orvos, hogy nyomhatok - 10-15 perc alatt már kint is volt :) a gátmetszést meg se éreztem, de láttam mikor vágta ollóval!
a kismanóm úriember módjára a kiírtnapon bújt ki magától 3800 gr és 53 centivel :)
szóval szerencsére úgy jöttem ki a szülőszobáról, hogy bármikor visszamennék ( csak a következő is ilyen gyors és "fájdalommentes" legyen) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!