Missed ab után mikor érkezett a baba?
Sziasztok!
Missed ab után kinek mennyi időre sikerült újra teherbeesni?
Kicsit kétségbe vagyok esve, mindent rendben találtak nálunk. Mégsem sikerül teherbeesnem. Az első baba 5. Hónapban sikerült. Lenne pozitív történetetek ezzel kapcsolatban?
Köszönöm
Szia, nekunk 3 honap utan jött össze. Nekem missed ab utan felborult minden. A stabil ovum kicsuszott a 22.napra majd a 28.napon meg is jott. Eselye nem volt a babanak megtapadni.
Elkezdtem szedni a femibion 0-at hogy potoljam a vitamint. Illetve a 3.sikertelen honap utan vettem facelle ovu tesztet is.
Addigra kicsit rendezodtek a dolgok bent is mert a 16.-17.napra beàllt az ovum ami mar jobb volt. Akkor voltunk egyutt a ferjemmel mikor a teszt pozitiv lett. Most vagyok a 34.hetben:)
Sok sikert kivanok es ne stresszelj ra, sikerulni fog!
Kérdező szívből gratulálok! 😊
(2-es)
Akkor ez a második terhességed volt vagy az első végződött így?
Ma fognak műteni, 9+4 leállt a szíve 😭😭
Ez a második volt. :(
Elsőnél 10 hetesen műtöttek, ott szívhang sem volt.
Most viszont a baba rendben volt, csak a genetika :(
Kitartast! Minden rendben lesz! Írj ha túl vagy rajta! Sok erőt küldök!
Szerintem lesz még. Én se véreztem után napon. De utàna igen, összevissza. Barnázás/vérzés.. épp ami!
Minden rendben lesz! Probálj picit most nem görcsölni. Tudom nehéz.. Én megértem. :(
Nekem most az segít hogy elkezdtem magammal foglalkozni.. (nyilván eddig is) most ugy jobban figyelek magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!