Dokihoz elég későn lenne időpont, írtam már neki, válasz még nem érkezett!Szerintetek, mi lehet ez?
Menzesz előtt vagyok 2 héttel, de múlthét óta furcsa szagok csapják meg az orrom, érzékeny a mellem, néha elkap a hányinger és fáj a hasam!
Most volt peteérésem is!
Te magad mondtad most volt peteérésed.
Igen a peteérés körüli tünetek megegyeznek a mensi előtti illetve terhességi tünetekkel, hiszen hasonló hormonok dolgoznak. Nem terhes vagy, csak épp jobban megvisel az ovulációs tünet. Ennyi. Orvoshoz ilyennel fölösleges rohanni, másokat minden hónapban kínoznak a hasonló tünetek.. pl engem is, egy hétig leszakad a derekam, fáj a petefészkem, néha szédülök és hányingerem is van, mind ez csak az ovu miatt.. Ez van nők vagyunk a hormonaink hullámvasutaznak non-stop, vannak szerencsések akik nem érzik, és vannak akik megérzik. Én szülés óta sajnos durván érzékelem, előtte nem is tudtam, hogy létezik :D Hagyd a dokid békén, nincs semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!